• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

12:06

POČELA SA RADOM RED TV: Prva televizija koja spaja televiziju i multimedije! PRIZNAO DA ĆE POSTATI OTAC u emisiji!

Estrada

POČELA SA RADOM RED TV: Prva televizija koja spaja televiziju i multimedije! PRIZNAO DA ĆE POSTATI OTAC u emisiji!

Podeli vest

Zavirite u otvoreni studio i saznajte šta vas sve očekuje na televiziji nove generacije.

Danas, 3. oktobra tačno u 10 časova starstovala je sa radom televizija nove generacije Red Tv koju su stvorili nosioci nove generacije. Voditelj Ognjen Amidžić otvorio je Red Tv iz otvorenog studija, i uputio gledaoce šta će imati priliku da vide na ovoj televiziji.

Foto: Promo

 

- Ideja je za sve vas, koji živite brzo, dosta gledate televiziju, ali i društvene mreža, tu je Red TV da spoji televiziju sa društvenim mrežama. Umesto da se maltretirate na svim mrežama, bolje je da budete na Red TV-u, tu ćete imati sve - rekao je Ognjen.
Amidžić je istakao da je samo danas on domaćin, a da će vrlo brzo njegovo mesto zauzeti najpopularnji mladi influenseri.

Foto: Promo

- Imaćete stalnu interakciju sa publikom, startuje i radio, kao i portal, a uskoro startuje i Red Net, tamoćete interaktivno učestvovati u programu, bićete deo programa - dodao je Ognjen.

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je danas Straleta i Anju, voditelje nove emisije na Red Tv-u “TikToker”. Njih dvoje su pozdravili gledaoce iz otvorenog studija, a onda i najavili svoju emisiju.
Ognjen ih je upitao da li postoji neki TikToker koji im nije simpatičan i kog će pokušavati da “eskiviraju”, a njih dvoje su dali veoma zanimljiv i neočekivan odgovor.

Foto: Promo

- Meni nije simpatičan Neca TikToker – rekao je Strale.
On je mene blokirao, ustvari, ja sam njega prva blokirala, pa sam ga odblokirala, a posle je on mene blokirao. Bila je igra "Kiss, marry kill", i on je rekao da bi mene ubio – navela je Anja.
Da li ćete ovako iskrene odgovore davati i tokom svoje emisije saznaćete ukoliko redovno pratite novu televiziju, namenjenu novim generacijama koja spaja multimedije i televizuju Red Tv.

Na Red TV-u koji je startovao danas, tačno u 10 časova imaćete priliku da pogledate i emisiju “Pet grama Instagrama”.
Bojana, Andrea i Katarina povešće vas u avanturu kroz sve one objave, snimke i slike koje su obeležile jednu od omiljenih društvenih mreža mnogih.

Foto: Promo

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je danas Bojanu, koja je otkrila svoje afinetete i ono što nju najviše zanima kako na Instagramu tako i na drugim drušvenim mrežama.

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je danas u otvorenom studiju Red TV-a i repera Pavla Boškovića, poznatijeg kao Gazda Paja.
Paja će biti često drag gost na Red Tv-u, a ovom prilikom progovorio je i o privatnom životu. Gazda Paja će uskoro postati otac, a kako kaže još nije svestan toga.

Foto: Promo

- Biću tata. Imam polusvesni osećaj, verovatno ću da budem svestan tek kad izađe. Sad mi još nije jasno šta se dešava - rekao je Paja.

Ovo je inače prvo gostovanje repera na televiziji koja spaja multimedije i televiziju, koja daje prostora mladim, kreativnim i popularnim ljudima, influenserima – Red Tv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija