• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

14:34

OSTAĆE GLUV?! Baba VANGA predvidela da će DONALD TRAMP imati KORONAVIRUS - Predsednika tek ČEKA PAKAO!

Estrada

OSTAĆE GLUV?! Baba VANGA predvidela da će DONALD TRAMP imati KORONAVIRUS - Predsednika tek ČEKA PAKAO!

Podeli vest

Čuvena bugarska proročica navela je još nekoliko zastrašujućih stvari za 2020. godinu

Društvene mreže su se ovog vikenda usijale od tvitova i postova na temu legendarne proročice iz Bugarske, baba Vange.

NE MOŽE DA PREBOLI SMRT SINA! UŠLA U SOBU I ZATEKLA... Marina Tucaković nikada nije želela da vidi REZULTATE OBDUKCIJE!

“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu pre nekoliko godina prozvao ceo svet, predvidela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini.

Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsednik takođe razboleti.

“Predsednik, 45. po redu, razboleće se i ostaće gluv, a otkriće mu se i tumor na mozgu”, rekla je baba Vanga dok su pedantni Tviteraši otkrili da je upravo Donald Tramp 45. po redu predsednik SAD.

SMRT KOJA JE POTRESLA BALKAN! Pevačica se LAVOVSKI borila sa OPAKOM BOLEŠĆU, a njene poslednje reči KIDAJU SRCE

Foto: Reuters

Donald Tramp je ovog vikenda glavna tema u svetu pošto se već tri dana nalazi u bolnici u izolaciji, a njegovo stanje, gledano iz ugla vesti koje se objavljuju, kontradiktorno i ne baš najbolje. Što se baba Vange tiče, ona je za ovu godinu predvidela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno biti atentat  na ruskog predsednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

NOVICA ZDRAVKOVIĆ I DALJE NE PRIČA SA TOMINOM UDOVICOM! Napravila mu NEPRIJATNU SCENU posle groblja! Prošlo je skoro 30 godina - otkrio kako je počelo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija