• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

05.10.2020

08:00

ESTRADA U STRAHU ZBOG RASTINOG HAPŠENJA! Reper dilovao DROGU svojim kolegama - paravan mu je bio to što je javna ličnost!

Estrada

ESTRADA U STRAHU ZBOG RASTINOG HAPŠENJA! Reper dilovao DROGU svojim kolegama - paravan mu je bio to što je javna ličnost!

Podeli vest

Skandal!

Reper Stefan Đurić Rasta, koji je u petak uhapšen zbog posedovanja marihuane, dilovao je drogu svojim kolegama na estradi, saznaje Informer! U muzičarevom stanu na Vračaru policija je pronašla kilogram "trave" kojom godinama snabdeva pevače.

 

Zbog toga Više javno tužilaštvo tereti bivšeg muža Ane Nikolić za krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, za šta je propisana kazna zatvora od tri do 12 godina.

Foto: printscreen instagram/stefanrasta

 

- Rasta je odlučio da svoju strast prema marihuani pretvori u biznis. On mnogo zarađuje od muzike i pesama koje radi za druge izvođače, ali para nikad dosta. Zato je počeo da diluje marihuanu i svojim kolegama - kaže dobro obavešteni izvor za Informer.

 

Prema njegovim rečima, glavni paravan mu je bio to što je javna ličnost.

 

- Smatrao je da niko neće posumnjati u njega jer se bavi javnim poslom. Namerno se na Instagramu fotografisao i snimao sa džointom da bi mogao, ako ga uhapse, da kaže da je marihuanu imao za ličnu upotrebu. Na tu foru se izvukao prošle godine kada je kod njega pronađeno nekoliko paketića "trave". Tada je samo platio novčanu kaznu od 120.000 dinara. I sada tvrdi da je marihuana bila za njega, međutim, ovog puta mu to neće proći - priča naš sagovornik.

 

On dodaje da je sada pola estrade u panici:

Foto: printscreen instagram/stefanrasta

- Ne verujem da će Rasta cinkariti, ali se svi plaše da bi moglo da se sazna da su od njega kupovali marihuanu. Velikom broju pevača je džoint kao cigareta.

 

Đurićev advokat nije hteo da komentariše hapšenje svog klijenta i kratko je rekao za Informer da će više detalja znati danas.

 

- Nisam u Beogradu, vraćam se danas, pa ću znati više detalja o svemu - rekao je advokat.

 

Ana pobesnela

Rastina bivša supruga Ana Nikolić, s kojom ima ćerku Taru, pobesnela je kada je čula da su uhapsili Rastu. Ona je u četvrtak otputovala na odmor u inostranstvo, a Stefanu je ostavila na čuvanje njihovu trogodišnju ćerku Taru.

 

- Kad je uhapšen, devojčica je bila u njegovom stanu na Vračaru sa dadiljom. Čim su Stefanovi roditelji Slađana i Drago saznali da im je sin u policijskoj stanici, odmah su preuzeli brigu o devojčici. Ani je preseo odmor - otkriva izvor Informera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baba roga

pre 4 godine

Ko je ovde lud ? Ili se neko pravi lud.Svaki spot svaka slika čovek duva.Unazad par godina.I sad se neko seti šta on radi.A radi javno.Jer to uspeh ili tuga ?

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija