• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

22.10.2020

21:15

NAPADNUT PEVAČ GRANDA! "Prišao mi je njen otac i UDARIO ME U STOMAK I GLAVU, a onda pretio da će mi ZAPALITI AUTOMOBIL"!

Estrada

NAPADNUT PEVAČ GRANDA! "Prišao mi je njen otac i UDARIO ME U STOMAK I GLAVU, a onda pretio da će mi ZAPALITI AUTOMOBIL"!

Podeli vest

Nije znao šta ga je snašlo...

Pevač Granda Renato Henc je napadnut u centru Beograda, a sada nam je detaljno opisao kako je došlo do tog nemilog događaja.

- Na Vračaru, 5.oktobra 2020. u 22 sata sedeo sam sa drugarima u kafiću i bio sam parkiran ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, imalo je mesta da prođe automobil. Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu. Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobil - objašnjava Renato i dodaje: 

- Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao, kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu. On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu. Nisam znao šta se dešava. Udario me je više puta, drao mi se: "Oćeš da ti zapalim auto, da te strpam u zatvor". Napadnut sam od strane njega iz čista mira. Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom imam oštećenje sluha i dalje - izjavio je Renato.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija