• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2020

23:54

"Što da kažem da nisam, kad jesam" Šako RAZVEZAO JEZIK o AFERAMA sa Minom i Natašom - jednu ŽESTOKO OCRNIO! (VIDEO)

Estrada

"Što da kažem da nisam, kad jesam" Šako RAZVEZAO JEZIK o AFERAMA sa Minom i Natašom - jednu ŽESTOKO OCRNIO! (VIDEO)

Podeli vest

Nije imao lepe reči za nju!

Pevač Šako Polumenta dovođen je u vezu sa aktuelnim zadrugarkama Minom Vrbaški i Natašom Radan. Mina je uputila pevaču javno izvinjenje, o čemu je Šako posvedočio u emisiji "Premijera".

- Ta devojka koja je meni napravila problem se javno izvinila putem televizije, putem portala, putem mreža, onda ne mogu da je proklinjem, ne mogu da kažem ništa loše. Uradila je nešto loše, ali nema veze, mlade godine to njoj dozvoljavaju - izjavio je Šako.

Foto: TV Pink printscreen

Za razliku od Mine, Šako nije imao lepe reči za Natašu Radan, sa kojom je, navodno, takođe imao ljubavnu aferu.

- Ona (Mina) ispade mnogo drugačija, mnogo veći frajer od te Nataše. Ja ne mogu da verujem, ako smo se upoznali, ako smo seli i popili piće, ona iznosi poruke, što da krijem ja, što da kažem da nisam, kad jesam - istakao je Polumenta.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Polumenta je istakao da njegovoj porodici nije bilo lako kada su se pojavile sve ove priče, ali da su vremenom tome prestali da daju na značaju.

- Ispočetka je to iritiralo moju porodicu, ali na kraju kada stanete u svom domu ispred ogledala svoje sobe ona zna ko je i šta je, ta moja supruga ili moja deca - naveo je pevač.

Foto: TV Pink printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aradinski Petrov

pre 3 godine

Đubre matoro di goti se na mladu *ice Tinu... Platio si i sada se vadiš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija