• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DeToxic

08.11.2020

13:40

SPREMNA SAM DA GINEM... Andreana Čekić progovorila o Darku Laziću, u svađi je sa pevačevom BIVŠOM, a sada je izjavom ŠOKIRALA SVE!

Estrada

SPREMNA SAM DA GINEM... Andreana Čekić progovorila o Darku Laziću, u svađi je sa pevačevom BIVŠOM, a sada je izjavom ŠOKIRALA SVE!

Podeli vest

Njih dvoje su najbolji prijatelji

Poznato je da su Andreana Čekić i pevač Darko Lazić kumovi, ali prvenstveno najbolji prijatelji. Pevačica je nekoliko puta izjavila da bi za Lazića sve uradila, pa čak i "leš zakopala", ali izgleda da šokantnim izjavama nije kraj što je još jednom potvrdila.

Foto: TV Pink printscreen

- Ako je Darko presrećan i ja sam. On mene voli bezuslovno, i ja njega, naravno. Ne moramo mi da se čujemo svaki dan, ali to se zna i oseti. Mi smo se davno upoznali, a u njemu sam videla brata. Svoje prijatelje i kumove poštuješ i braniš uvek, a za moje prave prijatelje sam spremna da ginem - rekla je pevačica za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана 22. Феб 2018. у 5:50 PST




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija