• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toxic TV

13.11.2020

22:48

NOKAUTIRALA VODITELJA! Pokušao da joj ukrade OVO - usledila njena ŠOK reakcija! SKANDAL U EMISIJI! (VIDEO)

Estrada

NOKAUTIRALA VODITELJA! Pokušao da joj ukrade OVO - usledila njena ŠOK reakcija! SKANDAL U EMISIJI! (VIDEO)

Podeli vest

Malo su se našalili!

Prošle nedelje počeo je da se emituje novi šou "Sharanova radionica", a već posle prve epizode, Šaran je privukao veliku pažnju, te je odlučio u drugoj epiozodi da ugosti naše najmlađe milionerke.

Foto: Printscreen You Tube/TOXIC TELEVISION

Naime, u radionicu su stigle najpopularnije influenserke koje su Šaranu pokušale da objasne kako funkcionišu društvene mreže i kako njima da vlada.

Foto: Printscreen You Tube/TOXIC TELEVISION

Saša Nikolić pokušao je da ukrade trikove od kraljice "TikTok-a", Sare Damjanović, da bude popularan kao mlada Anna Lazarević i da napravi dobru fotku kao Ruža Rupić. Ipak, nije sve išlo kao po loju, Sara ga je nokautirala, Anna ga je zbunila na francuskom jeziku, dok mu je Ruža zadala težak zadatak i pokušala sa njim da snimi video klip za YouTube kanal.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija