• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

29.11.2020

00:30

OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO JE ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE: To je MANIJAK iz moje emisije, ZNAM O KOME SE RADI...

Estrada

OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO JE ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE: To je MANIJAK iz moje emisije, ZNAM O KOME SE RADI...

Podeli vest

Na jednom sajtu za odrasle našle su se fotografije Slađane Tomašević, Snežane Dakić, Bojane Ristivojević, Jovane Jeremić, Dragane Kosjerina, Nine Radulović, Katarine Šišmanović...

Srpske voditeljke, Slađana Tomašević, Snežana Dakić, Bojana Ristivojević, Jovana Jeremić, Dragana Kosjerina, Nina Radulović, Katarina Šišmanović postale su meta sajber-kriminala, jer su se njihove fotografije našle na jednom po*no sajtu.

Zbog ovog skandaloznog čina, popularne voditeljke podigle su glas protiv zloupotreba njihovog imena, ali i fotografija na sajtovima sa eksplicitnim sadržajem.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić, urednik i voditelj Jutarnjeg programa na TV Hepi, rekla je da čak i zna koja osoba se bavila imenima novinarki na ovaj način, pa objasnila da je i svog supruga obavestila unapred šta će se dogoditi.

To je manijak iz moje emisije, o kome sam prva izveštavala. To je čovek koji maltretira, pre svega, Vranjanke i kači njihove fotografije po po*no sajtovima i koji je nakon izveštavanja u Vikend jutru krenuo u akciju protiv voditeljki. Verovatno zato što sam ga raskrinkala u programu. On je prvo slao poruke mom mužu! Dakle, ne kači on samo slike na po*no-sajtove, nego pravi i lažne profile, a zatim pošalje nečijem mužu: ,,Da li znaš gde ti je žena?” – otkrila je Jovana, šokirana na šta su spremni pojedinci.

Foto: Printscreen You Tube/TV HAPPY

– Naravno, obavestila sam muža da postoji mogućnost da se pojavi takav manijak, koji će okačiti sadržaje na te sajtove i to se i desilo. Znala sam o kome izveštavam – kaže ona, ali dodaje da se neće baviti mogućim pravnim sankcijama protiv te osobe, pre svega jer nema vremena.

Ne pada mi na pamet da podnosim tužbe ni protiv koga, jer nemam vremena da jedem, a kamoli da idem da se vučem po sudovima. Neka to urade neke druge žene koje možda imaju više vremena. Mene suštinski ovo uopšte ne pogađa. Ja sam javna ličnost, ali su ovakve stvari opasnost za žene koje se ne bave javnim poslom, primera radi, za sudije, medicinske sestre… I to u gradovima širom Srbije, pre svega u Vranju. Naročito, zašto što podležu osudi male sredine, a meni je to sve jedno – istakla je Jeremićeva.

Foto: Printscreen/TV happy

Međutim, mogućnost da na sudu ipak potraži pravdu, postoji ukoliko se njene koleginice udruže.

– Ako nešto kolektivno bude organizovano, zašto da ne. Onda ću da se pridružim i budem uz sve svoje koleginice – zaključila je voditeljka TV Hepi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija