• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.12.2020

20:29

Dragana Mirković i Seka Aleksić GODINAMA NE PRIČAJU! Otkrivena PRAVA ISTINA O RATU pevačica - Ove detalje niste znali!

Estrada

Dragana Mirković i Seka Aleksić GODINAMA NE PRIČAJU! Otkrivena PRAVA ISTINA O RATU pevačica - Ove detalje niste znali!

Podeli vest

Dragana Mirković i Seka Aleksić su bile dobre koleginice i prijateljice godinama, dok se 2010. godine nije desila jedna situacija koja je sve promenila i od tada njih dve ne razgovaraju.

Naime, kako su ranije navodili domaći mediji, Dragana Mirković je čula da ju je Seka, navodno, ogovarala kod zajedničkih menadžera nakon čega su prekinule kontakt.

Seka je zbog toga uz pomoć advokatskog tima tražila da Draganina televizija prestane da emituje njene pesme i spotove, što je Dragana sama i potvrdila.

- Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je želela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa - rekla je Dragana za jednu emisiju.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur Tv Happy

Pre tri godine šuškalo se da će Dragana i Seka zajedno sedeti u žiriju “Pinkovih zvezda”, a Mirkovićeva je tada istakla da joj to ne smeta, a uz to je i objasnila zašto joj je čestitala rođenje sina.

- Znam da Seka treba da se pojavi u ‘Pinkovim zvezdama’, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne. Svaki živ čovek vredan je mog poštovanja i uvek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje deteta, jer to je najdivnija stvar na svetu - iskrena je bila Dragana.

Seka se nije oglašavala po pitanju ove teme,i gotovo je uvek suzdržana, ali je iste godine potvrdila da se nisu pomirile. 

- Mi se nismo pomirile, ali sve najbolje mislim o njoj kao o koleginici. Sve je ostalo kao što je i bilo - rekla je pevačica.

Foto: printscreen instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija