• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2020

23:13

NAJMUČNIJI PERIOD! Sindi progovorila o BATINAMA KOJE JE DOBIJALA OD BIVŠEG MUŽA, otkrila da li može da VIĐA ĆERKU!

Estrada

NAJMUČNIJI PERIOD! Sindi progovorila o BATINAMA KOJE JE DOBIJALA OD BIVŠEG MUŽA, otkrila da li može da VIĐA ĆERKU!

Podeli vest

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi otvorila je dušu, te se prisetila najmučnijeg događaja iz svog života. Njen bivši muž ju je dva puta pretukao, a evo šta je rekla o odnosu sa njim.

- Meni je žao što mi ne možemo ni dan danas da nađemo zajednički jezik. Jednostavno, imamo problem sa komunikacijom, potpuno su nam suprotni stavovi. Meni je nezamislivo da muškarac želi da bude staratelj deteta i da zabranjuje majci da viđa dete, pogotovo žensko dete - priznala je za "Kurir" i dodala:

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

- Ja Petru viđam sada malo više nego što je sud to odredio, tako da mi pokušavamo da nađemo neki zajednički jezik i nadam se da ćemo uspeti da naš odnos bude normalan, zarad deteta - priča Sindi. 

Kako Ivana kaže, to joj je bio najmučniji period u životu.

- Meni je to bio najteži period u životu. Ne volim ni da pričam o tome. Nije to bio samo šamar, bukvalno mi je mučno da pričam o tome. U tom periodu ja sam otišla u policiju, oni su mi bukvalno rekli što si ti došla ovde, normalno je da te muž tuče. U to vreme zakon nije bio ni regulisan kao sada. Pa su mi čak rekli, ako hoćeš da prijaviš idi prvo u Urgentni centar, da ti snime povrede. U sud kad sam došla da prijavim nasilje pedeset puta su me pitali da li želim da povučem prijavu. Kao da sam ja kriva što je mene neko pretukao - rekla je i dodala:

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

- To se desilo dva puta. Ja sam posle prvog puta prekinuila naš odnos. Drugi put se desilo kad mi već nismo bili zajedno. Ovo mi je jako grozna tema o kojoj ne želim da govorim. Ne želim ni da razmišljam, ni da pričam o tome. Mi i dan danas nismo regulisali našu komunikaciju. Ja nastojim da to popravim, zbog Petre. Ja njegovoj novoj porodici želim sve najbolje, imam čak bolju komunikaciju sa njegovom novom ženom, nego sa njim - ispričala je Stamenkovićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 3 godine

Neka joj dragi Bog u pomoc. Nevorovatno koja je to funjara od coveka koja batinira svoju zenu.

Ivica Petrovic

pre 3 godine

A ova drndaljka je sva jadna I Nevina.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija