• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

25.12.2020

11:18

MILICA TODOROVIĆ SMUVALA JARIĆA?! Estradna BOMBA - posle GLUMCA, povezuju je sa KOŠARKAŠEM! Oglasila se ona i saopštila...

Estrada

MILICA TODOROVIĆ SMUVALA JARIĆA?! Estradna BOMBA - posle GLUMCA, povezuju je sa KOŠARKAŠEM! Oglasila se ona i saopštila...

Podeli vest

Pevačicu Milicu Todorović povezuju sa košarkašem Markom Jarićem, koji je navodno svojim prijateljima rekao da mu se pevačica sviđa.

Milica ne voli javno da govori o svom ljubavnom životu, a nedavno je raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom. 

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - rekla je Milica nedavno, dok na priče o Jariću nema komentar.

Foto: Printscreen You Tube/Kurir Tv

Todorovićeva više ne planira ljubavni život da iznosi u javnost. Miličina menadžerka za "Kurir.rs" je izjavila:

- Milica neće imati nikakav komentar na bilo kakva pisanja. Uživa kod svojih u Kruševcu - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 3 godine

Ova je kao pomiojara, u nju se istresa i kurta i murta.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА НИЈЕ МИЛИЦА СМУВАЛА ЈАРИЋА НЕГО ОН ЊУ,ВАЉДА.ПА ОНА ЛЕПА ,ЗГОДНА ,А ОН РУЖАН КО ЛОПОВ,ЈБТ !!!ДОБРО,КАД НАЛЕПИ НОВЧАНИК НА ЧЕЛО НАГЛО МУ СЕ ''ПОПРАВИ'' ЛЕПОТА !!!

Lucky

pre 3 godine

Jaka ,,riba,,kad mora da muva ,,juri,,muskarce. Da je obrnuto pa OK.To bi bilo prirodno i razumljivo.

Kiki

pre 3 godine

2 Milice, Živkovićka i Zli patuljak KK su poker očajnica koje se isramotiše i izblamiraše za ceo život! Kaća još i mudro više ćuti, mada se smuca sa onom olupanom KK bez mozga. Ali ove 3 si Zlo i Naopako....Kletva za svako muško i kuću! Užas

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija