• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2020

13:43

SKANDAL! DOŠLA JE KOD MENE U 10 UVEČE, OPUSTILA SE...Baka Prase otkrio ŠOK DETALJE AFERE sa poznatom ZADRUGARKOM

Estrada

SKANDAL! DOŠLA JE KOD MENE U 10 UVEČE, OPUSTILA SE...Baka Prase otkrio ŠOK DETALJE AFERE sa poznatom ZADRUGARKOM

Podeli vest

Paula Hublin je učesnica "Zadruge 4" dospela je u žižu interesovanja kada je Toma Panić otkrio da je došla u Beograd zbog jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, te da je završila u njegovom stanu, a ona je odmah pojasnila o čemu se radi

- Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali se*s nismo imali, samo smo se poljubili - ispričala je Paula.

Ona je u više navrata naglasila da do sek*sualnog odnosa nije došlo, a povodom svega se oglasio i on na svom jutjub kanalu, gde je potvrdio priču da je Paula bila kod njega, ali i da je ona ta koja mu se javila, obavestila ga da je u Beogradu i izrazila želju da mu dođe u posetu, posle čega je on svojim automobilom došao po nju.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Paula

- Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam kondom, zaštita je bila na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to - našalio se jutjuber.

- Ona je došla kod mene posle 10 uveče, poljubimo se. I ona dođe i kao neće ništa dalje. Dolaziš kod nepoznate osobe. I ja sam se raspraavljao s njom, pa je ona skapirala i opustila se. Šta smo mi radili, da li smo možda igrali "Ne ljuti se čoveče? - pričao je Bogdan. 

Kako je Hublinova izjavila da je i njen otac upućen u sve, Baka je imao nešto reči i na tu temu:

- Tata, ša'im se, nije bilo ničega. Tata mora da je ponosan na nju - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija