• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

26.12.2020

23:58

NIKOLIJA MENJA PROFESIJU! Pevačica pokrenula NOVI BIZNIS - OVOME se maksimalno POSVETILA! Evo šta je u PITANJU!

Estrada

NIKOLIJA MENJA PROFESIJU! Pevačica pokrenula NOVI BIZNIS - OVOME se maksimalno POSVETILA! Evo šta je u PITANJU!

Podeli vest

Pevačica Nikolija Jovanović donela je odluku da promeni zanimanje, te da se oproba u modi.

Kako je pevačima već mesecima onemogućeno da nastupaju, a poznato je da im tezge donose najveću zaradu, i Nikolija Jovanović je rešila da pronađe alternativni način da zaradi novac.

Ona se, poput dobrog broja svojih kolega, nije opredelila za Jutjub kanal, nego za svoju veliku strast - modu.

Kako je Nikolija poznata kao osoba čiji stil uglavnom nailazi na pohvale modnih kritičara, dok je veliki broj tinejdžerki kopira, Jovanovićeva je došla na ideju da pokrene vlastiti brend odeće, i to u saradnji sa sestrom Teodorom.

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije korona virusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni - ispričala je pevača i dodala:

- Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto.

- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - dodala je Nikolija, zaključujući da su zasad reakcije i odziv fenomenalni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 3 godine

Sramno i tyzno da drzava deli jednikrathu pomuc estradi. Dali drzava ima imivincku kartu pevaca koki poseduju milonske vile dipove raskisan zivot a veli broj sirotinje invalida bolesne dece kojkma he potrebna pomoc.Dali vlada razbacuje narodni novac bez bilo kakve ptovere i kontrole mnogi bogati traze pomic drzave i oni koji duguju drzavi ili neplacaju porez a drzava deli novac

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija