• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2021

07:40

ONA JE NAJPOZNATIJA "CRNA UDOVICA" NA SVETU Naručila ubistvo muža milionera, a njena odeća koju je nosila svakoga dana na suđenju BILA JE PRAVI ŠOK

Estrada

ONA JE NAJPOZNATIJA "CRNA UDOVICA" NA SVETU Naručila ubistvo muža milionera, a njena odeća koju je nosila svakoga dana na suđenju BILA JE PRAVI ŠOK

Podeli vest

Patrisija Ređani (72), poznata po nadimku Crna udovica provela je 26 godina u zatvoru jer je unajmila ubicu da likvidira njenog muža nakon što ju je ostavio zbog mlađe žene i ponudio joj samo pola miliona dolara posle razvoda.

Sada je progovorila za dokumentarac na "Diskaveri" kanalu i rekla da nije očekivala da će je uhvatiti.

- Pitala sam sve da li imaju hrabrosti da ubiju mog muža. Bila sam veoma besna na njega,  toliko da sam išla po ulici i pitala svakoga, pa čak i lokalnog prodavca, da li bi se usudio da oduzme život mom mužu. Nisam umela da rukujem dobro pištoljem, zato to nisam mogla sama da uradim - ispričala je ona.

 

 

Vlasnik picerije ubio milionera

Na kraju je i našla čoveka koji je to uradio - Benedeta Ćeraula, vlasnika picerije u dugovima koji je upucao Mauricija Gučija dok je išao na posao u Milano. Ćeraulo je osuđen na doživotnu robiju.
Policiji su bile potrebne dve godine da otkrije ko je naručilac likvidacije poznatog italijanskog milionera, i ko zna da li bi se to ikada i desilo da Patrisijina vidovnjakinja nije pozvala policiju i otkrila šta se desilo.
Tokom suđenja, koje je Italija bez daaha pratila, Patrisija je svakoga dana dolazila na ročišta od glave do pete obučena u odeću marke "Guči".

Na sudu je utvrđeno da je ona naručila ubistvo nakon što joj je muž ponudio pola miliona dolara u brakorazvodnoj parnici. Ona je ovu ponudu opisala kao uvredljivu i insistirala da dobije bar milion. Takođe je rekla da je bila besna na muža jer je počeo da se viđa sa drugom ženom i brinula se šta će biti sa njegovim bogatstvom od 170  miliona dolara. Otkriveno je da ju je muž napustio i otišao sa drugom ženom dok je njoj rekao kako ide na kraći poslovni put.

 

 


Prvom presudom, iz 1998. godine bila je osuđena na 29 godina, ali joj je kazna smanjena na 26. Odslužila je 18 i puštena na slobodu.

Mirni dani u zatvoru
Svoje dane u zatvoru opisala je kao mirne.
- Bilo mi je dobro u zatvoru. Za mene, to su bile godine mira, spavala sam, radila u bašti...- rekla je Patrisija koja je inače bila poznata po luksuznom životu i izreci da će radije plakati u "rols roju" nego biti srećna na biciklu.
Tokom 2017. godine, sud je odredio da Patrisija ima pravo da dobija oko 900.000 funti od bogastva njenog pokojnog muža.


Mauricio Gučio je unuk osnivača slavno modnog brenda "Guči". Ranih devedesetih kompanija je upala u probleme i on je prodao marku za 120 miliona dolara, i to samo dve godine pre smrti.
Inače, u filmu o Patrisiji koji je planu da bude snimljen glavna uloga poverena je pevačici Lejdi Gagi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Zasto su dali da je glumi Lady Gaga kad je ona suvise ruzna a gospodja je bila mnogo lepa.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15