• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

18.01.2021

18:30

NOVINAR ŠEST GODINA BIO MIKIN UČENIK: Kad god su nam rekli da će nam on predavati, SA STRAHOM SMO IŠLI KA UČIONICI!

Estrada

NOVINAR ŠEST GODINA BIO MIKIN UČENIK: Kad god su nam rekli da će nam on predavati, SA STRAHOM SMO IŠLI KA UČIONICI!

Podeli vest

Novinar Dušan Ivković nekadašnji je učenik glumačke škole Mike Aleksića u kojoj je proveo punih šest godina.

"Čas je počinjao sa molitvom Oče naš, zatim se išlo na brzalice i išlo se na kratke vežbe. Kod Mike smo uglavnom slušali lekcije životne i profesionalne, dok su se kodnjegove supruge časovi svodili na praktične vežbe i kod Zarića se svodilo na scenski pokret", objasnio je novinar, koji ne krije da je bio u šoku kada je prvi put saznao za ovaj slučaj i hapšenje čuvenog vlasnika škole glume.

Foto: printscreen Instagram dusanivkovic

Dušan dodaje da je za njega i njegove prijatelje iz tog doba poražavajuća stvar da čovek, heroj njihovog detinjstva može da uradi tako nešto.

"Te famozne reči "marš na umivanje"... to se dešavalo kada nije bio zadovoljan nekim našim odgovorom, kada bi se pričalo na času. Imao je stroge, pedagoške mere koje su bile poznate, ta škola je važila kao najelitnija i najbolja u Srbiji. Činjenice su da je imao takav pristup deci, a svima nama je bilo jako neprijatno kada bi nas stavio na stub srama i uzeo nas na zub. Kada bi se peli na sprat, pitali smo ko je gore i kad god bi nam rekli Mika, peli smo se sa nekim strahom, upravo izazvan tim ophođenjem prema deci", objasnio je Dušan i naglasio da su neki od njih zbog toga kasnije imali i traume.

Dušan je istakao da je bio polaznik škole od svoje 13 do 19 godine, te da mu je Milena Radulović bila drugarica sa glume.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija