• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

19.01.2021

08:56

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ NE KORISTI PRAVO IME U JAVNOSTI! Evo kako se doktor Vanja zapravo ZOVE!

Estrada

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ NE KORISTI PRAVO IME U JAVNOSTI! Evo kako se doktor Vanja zapravo ZOVE!

Podeli vest

Dečka Snežane Đurišić svi znamo kao Vanju, međutim, to mu je nadimak.

Partner pevačice Snežane Đurišić i poznati doktor Vanja Milošević ne koristi svoje pravo ime u javnosti već samo nadimak.

Foto: printscreen RTV Pink

- Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije - kaže izvor.

Foto: TV Pink printscreen

- Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom - potvrdio je doktor Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ANA POSETILA RASTU U ZATVORU! Pevačica posle RAZGOVORA sa reperom PLAKALA SATIMA - evo šta joj je REKAO!
Estrada

ANA POSETILA RASTU U ZATVORU! Pevačica posle RAZGOVORA sa reperom PLAKALA SATIMA - evo šta joj je REKAO!

Pevačica Ana Nikolić posetila je bivšeg muža Stefana Đurića Rastu u Centralnom zatvoru u Beogradu. Reper se već skoro četiri meseca nalazi iza rešetaka jer je kod njega pronađeno 600 grama marihuane. Iako pre njegovog hapšenja nisu bili u idealnim odnosima i izbegavali su susrete, pop zvezda je odlučila da ga obiđe zbog njihove trogodišnje ćerkice Tare.

19.01.2021

07:35

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija