• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2021

15:42

MILENA VASIĆ OTKRILA DETALJE SUSRETA SA MIKOM ALEKSIĆEM: Moram da podelim NEPRIJATNO ISKUSTVO...

Estrada

MILENA VASIĆ OTKRILA DETALJE SUSRETA SA MIKOM ALEKSIĆEM: Moram da podelim NEPRIJATNO ISKUSTVO...

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da je glumica Milena Radulović prijavila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Milenu Radulović su nakon ovoga podržale brojne javne ličnosti, a među njima je i glumica Milena Vasić.

Foto: printscreen You Tube WannabeMagazine

Ovo je takav šok za mene, mi smo svi iz branše evo ova tri dana u tome, svako od nas nosi to sa sobom i pokušava da svari iako se to ne može nikako svariti. Podjednako me je porazila i Ivina izjava, taj šok samo raste - započela je glumica u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, pa otkrila gde je upoznala Miroslava Miku Aleksića kome je juče određen pritvor do 30 dana.

Ja sam Miku upoznala na jednoj privatnoj proslavi kod koleginice, oni su kućni prijatelji, i tad sam prvi put imala priliku da sedim sa njim, iako sam ranije slušala različite priče o njemu. Moram da podelim jedno vrlo neprijatno iskustvo druženja, vrlo agresivnog i navaletnog čoveka u svakom smislu verbalno, jednog demagoga, čoveka koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve pod velom jednog očinstva, jedne pravičnosti, patrijaharta. To je bio za mene jedan vrlo neprijatan susret, ali nije bio prvi ni poslednji put da vam neko ne prija energetski u društvu. Međutim ono što je meni ostalo u mislima tada jeste kako je takav čovek napravio toliki kult i okupio određene glumce i posle fakulteta i ostavio veliki uticaj na njih - priča Milena i dodaje:

Foto: printscreen You Tube WannabeMagazine

Ja sam toliko ljudi odgovorila od Mikine škole, ja sam išla kod Bate Miladinovića, to je bio potpuno drugačiji pristup i jedan sistem. To nije bio jedan čovek, kao da je samo on najvažniji. Raspoređeni su bili i prioriteti i energija, nije bilo grubosti, meni je takav pristup bio stran. Ali moram da napomenem, Mikina škola je bila važna ali nije imala takav kredibilitet oduvek. Bilo je dosta drugih škola kad sam ja upisala FDU i to jakih škola, tako da Mikin put nije bio toliko jak. On dobija na legitimitetu kad je primljena veća grupa iz njegove škole, jako darovitih kolega, kad je ušao veći broj kolega kod njegove supruge Biljane Mašić. Ja sada ne kritikujem tu spregu njegove škole i fakulteta jer ta veza više nije bitna i više je neće ni biti, ali ono što je bitno jeste da je taj čovek uspeo da dobije kredibilitet u našoj branši, da omađija i stvori poseban put za sebe - rekla je ona u Jutarnjem programu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Velika sramota za sve vas sto se sada javljate i imate nesto da kazete:((Gde ste bili do juce? O ovome se suskalo godinama:(( A vi svi nabedjena neka nova elita,SRAM VAS BILO:((

Roki

pre 3 godine

Potpuno ista priča i za vojsku. Kad društvo i roditelji nemaju kud , daj počalji sina u vojsku da ga tamo vaspitaju i nauče ga da nešto radi i vidi šta je autoritet. I kao kod Mike, većina nešto i nauči, prodje to kao školu, ali jedna grupa i nastrada od drugih vojnika, starešina, maltretiranja itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14