• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.01.2021

13:27

BAJAGA NAPISAO PESMU MILENI RADULOVIĆ Stihove o hrabrosti otpevao poznati muzičar

Estrada

BAJAGA NAPISAO PESMU MILENI RADULOVIĆ Stihove o hrabrosti otpevao poznati muzičar

Podeli vest

Ispovest mlade glumice Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, potresla je javnost.

I dok se broj žrtava povećava, a prema nekim saznanjima za sada ih je više od 30, mnoge kolege daju podršku Mileni i Ivi koje su prve smogle snage da prijave silovatelja.

Na svoj način su sada uz devojke stali i glumac Branko Đurić i Bajaga sa pesmom “Nisi sama”.

Bajaga je zaslužan za tekst pesme, dok je popularni Đuro sa svojim bendom “Bombaj štampa” otpevao numeru koja je trenutno himna hrabrosti i borbe protiv silovatelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milenkovic milan

pre 3 godine

SUPER!!! Moja PUNA podrska!!! SRECNO!!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija