• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.01.2021

08:01

Razvela se od muža zbog 20 godina mlađeg konobara: Za nekoliko meseci OTKRILA JE NJEGOVU MRAČNU TAJNU, A NAKON SVEGA USLEDIO JE JOŠ VEĆI ŠOK

Estrada

Razvela se od muža zbog 20 godina mlađeg konobara: Za nekoliko meseci OTKRILA JE NJEGOVU MRAČNU TAJNU, A NAKON SVEGA USLEDIO JE JOŠ VEĆI ŠOK

Podeli vest

Džoana Girling (45) ostavila je muža zbog 20 godina mlađem muškarca kojeg je upoznala na odmoru, a onda saznala da je oženjen sa drugom ženom.

Džoana Girling ostavila je muža zbog 20 godina mlađem muškarca kojeg je upoznala na odmoru, a onda saznala da je oženjen sa drugom ženom.

Džoana je Hasana upoznala u Egiptu dok je bila na odmoru sa tadašnjim mužem i vrlo brzo se zaljubila u njega. Koliko je bila zaluđena, govori i podatak da je sa Hasanom nabavila lažnu bračnu dozvolu, kako bi mogli da iznajme apartman i uživaju u svojoj avanturi.

Razvela se odmah
- Bilo je neverovatno iskustvo, noći smo provodili zajedno. Već tada sam znala da ću da ostavim muža - rekla je ona.


Po povratku kući, to je i uradila - razvela se, a svakodnevno je bila u kontaktu sa svojim mladim ljubavnikom. On joj je slao poruke svakoga dana, a onda počeo da traži novac.

 


- Slala sam oko 400 funti, da plati račune i da ima za hranu. Nisam tražila dokaz na šta ih troši, verovala sam mu - ispričala je Džoana. Nekoliko meseci kasnije uspela je da se vrati u Hurgadu, gde ju je čekao Hasan.


Donela mu je gomilu stvari koje je tražio, a onda je on uzeo njenih 1.100 funti, pod izgovorom da će on lakše raspolagati tim novcem dok je ona u Egiptu.


Žena ni tada nije ništa posumnjala, ali je ubrzo shvatila da nešto nije u redu - kroz nekoliko dana nije imala novac, a Hasan je nestao. Morala je da počne da radi u Egiptu kako bi platila račune.
Raspitala se kod lokalaca koji su ga poznavali i dobila odgovor da je otišao da organizuje svoju vereničku zabavu! Međutim, mladić je sve porekao i kada se za 10 dana vratio kod nje, ubedio je da to nije istina.


Nekoliko nedelje kasnije, usledila je nova drama - Hasan je Džoanu zamolio da ode, jer više nema novca da plaća apartman u kojem su bili zbog male konobarske plate.

Našla novog dečka
- Teška srca sam ga poslušala i vratila se u Britaniju. Mislila sam da ću uštedeti novac i opet doći kod njega, ali me je sačekao hladan tuš: dok sam čekala na aerodromu, napisao mi je da sam stara i debela i da je oženjen sa drugom ženom. Bila sam jako povređena, shvatila sam da je samo hteo moj novac - rekla je Džoana.


Ipak, ovaj slučaj nije poljuljao njenu veru u ljuba pa je ponovo uplovila u vezu sa drugim mladim Egipaćninom, sa kojim čak planira i bebu.
- Oprezna sam zbog onog što mi se dogodilo, ali verujem da mu je stalo zaista to mene jer nikada nije pomenuo, a kamoli tražio novac - kaže žena koju je porodica osudila zbog onoga što radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 3 godine

По египатским муслиманским стандардима човек није урадио ништа лоше, јер је омао само једну жену па је могао је да се ожети још три пута. Ако она то није знала онда је прави болид, требало је да се распита. Проблем са западњацима је што у својој умишљености нису свесни колико не знају.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija