• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Express tabloid

28.01.2021

18:01

PEVAČ ŽESTOKO POTKAČIO LEPU BRENU: Ona je svoj život programirala SAMO DA GRABI NOVAC... ŠOK!

Estrada

PEVAČ ŽESTOKO POTKAČIO LEPU BRENU: Ona je svoj život programirala SAMO DA GRABI NOVAC... ŠOK!

Podeli vest

Pevač Kemal Malovčić progovorio je o koleginici Veri Matović i Lepoj Breni.

Kemal Malovčić, pevač i nekadašnja zvezda Južnog vetra, prokomentarisao je da je Lepa Brena jedna od najštedljivijih na estradi, kao i to da je navikla da grabi novac.

Foto: Printscreen You Tube

- Ima novca ona lukava Brena, ona je sav svoj život programirala da samo grabi i da ima. Ali, neka, sada se pokazalo ispravnim. Sve ostalo je puklo - rekao je on i nadovezao se na to da je Vera Matović jedna od najpoštenijih na estradi.

Foto: TV Pink printscreen

- Jedino za koga bi mogao da garantujem da je karijeru gradila bez ikakvih afera je Vera Matović. Živela je, radila i putovala sa suprugom. Oni su porodični ljudi, gradili karijeru i stvarali porodicu. Ako, nije pomogla nikada nikom, nije ni odmogla - zaključio je pevač.

Foto: Printscreen You Tube/Studio MMI Kemal Malovcic i Juzni Vetar

Podsetimo, Kemal je nedavno izjavio kako planira da rasproda svu imovinu u Bosni.

- Prvo prodajem prostor u kojem se nalazila diskoteka, a to je baš poveliko imanje. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu, ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. To sve može da se okrene i u neke druge namene. Sve kompletno je na meni, dakle pri prodaji ne bi bilo nikakvih problema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija