• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

03.02.2021

07:45

KIJI SE SVIĐA CECIN DEČKO! Imaju ZAJEDNIČKO DRUŠTVO - Kvalitetan je momak i ja volim PILETINU!

Estrada

KIJI SE SVIĐA CECIN DEČKO! Imaju ZAJEDNIČKO DRUŠTVO - Kvalitetan je momak i ja volim PILETINU!

Podeli vest

Kiji Kockar (31) sviđa se novi dečko Cece Ražnatović (47)! Pevačica misli da je Bogdan Srejović (38) dobar frajer, te je ne čudi što je zaveo jednu od najvećih balkanskih zvezda.

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge" kaže da i sama voli mlađe muškarce i poručuje da će tek šetati piletinu kada uđe u petu deceniju.

- Cecinom dečku ništa ne fali. Nema veze što je mlađi od nje, pa i ja volim piletinu. A kada budem bila u Cecinim godinama, tražiću samo mlađe momke od sebe. Znate kako kažu: "Mlađe je uvek slađe" - kaže Kija za Informer.

Foto: printscreen

Cecin dečko

Ona je poručila Ražnatovićevoj da ne treba da se obaziru na negativne komentare koji pojedini ljudi imaju zbog činjenice da je devet godina starija od Bogdana.

- Lep su par i najvažnije je da su oni srećni. Šta drugi pričaju, to ne treba da ih zanima! Nadam se da se ne obaziru na takve gluposti.

Kockareva objašnjava da ugostitelja ne poznaje uživo, ali veruje da je super dečko jer imaju zajedničke prijatelje.

- On se druži sa dosta mojih dobrih drugara, baš su skoro svi zajedno bili u jednom izlasku. Ako oni provode vreme s njim, onda znači da je kvalitetan dečko. Poznajem svoje društvo i znam da se ne bi družili sa bilo kim - kaže pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Bez obzira na to što nije luda od ljubavi kao Ceca, Kija kaže da joj ništa ne fali u životu.

- Mogu vam reći da sam emotivno ispunjena u svakom smislu. Srećnom me ne čini samo partnerska ljubav već i porodica i prijatelji. Mama mi mnogo nedostaje jer učestvuje u "Zadruzi 4", ali dobro, izaći će, pa ćemo ponovo biti na okupu.

Naša sagovornica ističe da se raduje poslovnim obavezama i da uveliko priprema novu pesmu.

- Svi nešto čekaju da se završi pandemija koronavirusa, ali to se neće desiti tako brzo. Živim u trenutku i uveliko pripremam novu pesmu "Momak loš", koju ću snimiti sa di-džej Šonetom i Foksom - završava priču Kija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Kija prošetala modele Mirne Nađ

Kija Kockar prošetala je modnom pistom u jednom elitnom beogradskom hotelu noseći kreacije modne kreatorke Mirne Nađ, supruge fudbalera Alberta Nađa.

Mirna je na svojoj prvoj reviji predstavila žensku kolekciju elegantnih haljina i donjeg veša "Obsešn".

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Drago mi je da se prisutnima dopalo ono na čemu sam radila prethodnih meseci i to mi daje vetar u leđa da nastavim dalje sa kreiranjem garderobe - rekla je uzbuđeno Mirna nakon završene revije.

Osim Kije Kockar, njene kreacije je nosila i voditeljka Marija Egelja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Za Kiju sam ronila suze !!!Ovoga puta bas se nalupetala,smanji malo dozivljaje:((

Dada

pre 3 godine

Ova Kija je stvarno jadna jadnica.Nista se u ovoj zemlji ne moze dogoditi da ona nema svoj komentar.Navalentna i dosadna zena, uostalom kao i mama joj u zadruzi. Ja pa ja ps opet ja.

Jovan

pre 3 godine

Kiji važno šta muškarac uma u gaćama i da može kada je se** u pitanju uvek ima komentare interesuje me šta znači isplažen jezik na slici umislila da je lepša ili više sexi !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija