• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.02.2021

20:15

ELENA KITIĆ ISTETOVIRALA LICE! GORI INTERNET nakon njene objave /FOTO/

Estrada

ELENA KITIĆ ISTETOVIRALA LICE! GORI INTERNET nakon njene objave /FOTO/

Podeli vest

Ćerka folk pevača Mileta Kitića, reperka Elena Kitić, još jednom je uspela da intrigira javnost.

Poznato je da Elena dosta ulaže u svoj izgled, radila je nekoliko operacija na telu, dosta novca odvaja na krpice, a voli i tetovaže.

Foto: Ivan Jurković/EK promo

Elena Kitić

Nedavno je uradila jednu iznad zadnjice, a sada je otišla korak dalje i uradila tetovažu na glavi! Malog, plavog leptira Elena je smestila tik uz uvo, pa se javno pohvalila na internetu i izazvala lavinu komentara.

Foto: printscreen

Elena Kitić

Simbol leptira veoma je jak. U hrišćanstvu, on označava život, smrt i vaskrsenje.

Leptiri predstavljaju metamorfozu, potpunu transformaciju i krajnju slobodu. On je jedino stvorenje sposobno da potpuno promeni svoju genetsku strukturu tokom svog dramatičnog procesa transformacije.

Dakle, leptir predstavlja preporod i prelazak u veličanstveni novi život. Svojom krhkošću leptir, takođe predstavlja hrabrost, koja je potrebna da se izvrše promene neophodne u procesu ličnog i duhovnog rasta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica Haubica

pre 3 godine

nisam znala da na ovom portalu prikazujete i crtane filmove?

Ikeli

pre 3 godine

Trebala je malu kitu da istetovira.Kitic-kita ?

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija