• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.03.2021

07:45

EVO KOLIKO CECA ZARAĐUJE OD INSTAGRAMA! Zavrteće vam se u glavi od CIFRE - ako želite REKLAMU morate da ispunite OVAJ uslov!

Estrada

EVO KOLIKO CECA ZARAĐUJE OD INSTAGRAMA! Zavrteće vam se u glavi od CIFRE - ako želite REKLAMU morate da ispunite OVAJ uslov!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić, Teodora Džehverović i Maja Berović dostigle su magičnu cifru od milion pratilaca na Instagramu, pa odlično zarađuju od društvenih mreža.

Estradu drma kriza zbog koronavirusa, ali mnogi i dalje lepo žive od Instagrama! Pevačice koje imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama odlično zarađuju od reklama na svojim profilima. Tako su među najplaćenijima Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić, Teodora Džehverović i Maja Berović.

One su na Instagramu dostigle magičnu cifru od milion pratilaca, pa se zato brendovi utrkuju ko će ih pre angažovati.

Foto: TV Pink printscreen

- Tasa, Seka, Teodora i Maja imaju jasno definisane cenovnike koje njihovi saradnici nude zainteresovanim komitentima. Objava na zidu košta oko 2.500, dok za stori traže 1.500 evra. Cena za stori je manja jer na profilu stoji samo 24 sata, ali se mnogi odlučuju za tu opciju jer ima veliki efekat. Nataša Bekvalac, koja ima oko 800.000 pratilaca, uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori traži 2.000 evra. Sve pevačice imaju i popuste ako sa nekom firmom ili profilom naprave dugoročnu saradnju. Tako da je najisplativije odmah platiti paket od tri meseca - kaže za Informer jedan od saradnika ovih zvezda.

Međutim, nisu sve objave na njihovim profilima plaćene.

- Kada promovišu neku garderobu, tu je uglavnom u pitanju kompenzacija. Seka Aleksić važi za osobu koja najčešće pristaje na takve saradnje. Ona voli da podrži male brendove, pa ih često reklamira, a oni joj šalju svoje proizvode. Njen profil izgleda bukvalno kao top-šop. Što bi narod rekao, promoviše sve od igle do lokomotive - objašnjava naš sagovornik.

Foto: printscreen instagram

Rijaliti zvezde Kristina Kija Kockar i Luna Đogani imaju "samo" 500.000 pratilaca, međutim zbog fanatičnih fanova njihove reklame odlično prolaze. Zbog toga brendovi ne štede novac za reklamu:

- Kija i Luna imaju klizne cene. Neku objavu naplate 1.000 evra, drugu 2.000 evra. Nekada uzmu i veće pare. Njihovi pratioci su baš revnosni i slepo ih prate, tako da veliki broj njih zaprati profile koje one taguju.

Nijedna od dama nije želela da komentariše svoju zaradu na Instagramu.

Dijana Janković: Ja naplaćujem 5.000 dolara

Dijana Didi Janković na Instagramu ima više od milion i po pratilaca. Iako mnogi kažu da je pratioce kupila, ona tvrdi da to nije tačno i da lepo živi od svog profila.

- Od društvenih mreža mnogo zarađujem. U Americi je reklamiranje na Instagramu baš na ceni. Jedna reklama na mom Instagramu košta 5.000 dolara - tvrdi Didi.

Ceca uzme čak 6.000 evra, Brena i Gaga se nisu unovčile

Svetlana Ceca Ražnatović uzima po čak 6.000 evra za objavu na Instagramu. Kako tvrdi jedan od njenih saradnika, ona sarađuje samo sa proverenim brendovima.

- Ceca ne dozvoljava sebi da stane iza neke firme za koju ne može zaista da garantuje. Ne želi da zbog novca diskredituje svoje ime i prezime, tako da veoma oprezno bira sa kim će sarađivati. Ipak, na kraju reklamu dobro naplati - kaže sagovornik Informera.

Za razliku od Cece, Lepa Brena i Dragana Mirković ne koriste svoje društvene mreže za reklamiranje firmi ili to rade vrlo retko.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija