• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.03.2021

15:52

Veliko iznenađenje za 8. mart! Koncert Harisa Džinovića u 21h na YOUBOXU

Estrada

Veliko iznenađenje za 8. mart! Koncert Harisa Džinovića u 21h na YOUBOXU

Podeli vest

Legendarni pevač narodne muzike, Haris Džinović, večeras u 21h održaće online koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi

U susret 8. martu, danu posvećenom ženama, Haris Džinović obradovaće pripadnice lepšeg pola svojim online koncertom. Svi gledaoci imaće priliku da uživaju u njegovom maestralnom izvođenju pesama kao što su "Traži, traži", "Pusti me", "Pariske kapije", "Dajte vina hoću lom" i mnogim drugim.

Pored vanvremenskih hitova, publiku očekuje veče ispunjeno sevdahom, odličnom atmosferom i dobrom zabavom po kojoj je Haris Džinović i poznat.

Foto: Promo

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.


Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija