• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.03.2021

21:15

JOVANA JOKSIMOVIĆ POSLE VAKCINE OSEĆALA SE BOLESNO, ALI SADA JE PRIZNALA: SVE BIH ISTO OPET URADILA!

Estrada

JOVANA JOKSIMOVIĆ POSLE VAKCINE OSEĆALA SE BOLESNO, ALI SADA JE PRIZNALA: SVE BIH ISTO OPET URADILA!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Joksimović u januaru je primila prvu dozu vakcine. Jovana objašnjava zbog čega se odlučila da primi cepivo, kao i to zašto je izabrala vakcinu američke multinacionalne farmaceutske kompanije.

- Želela sam da se vakcinišem. Insistirala sam na tome. Htela sam da to učinim onog trenutka kada je vakcina bila dostupna u našoj državi. Pravo da vam kažem, bila sam nestrpljiva kada će to biti omogućeno nama novinarima da primimo. Srećom, bili smo među prvima, jer novinari spadaju u prioritetne grupe. Imala sam privilegiju da primim prvu dozu već u januaru - objašnjava voditeljka i dodaje:

Foto: printscreen/k1

Jovana Joksimović

- Dobila sam „Fajzer“. Zato što sam u razgovorima sa stručnjacima i ljudi koji znaju mnogo više nego ja, zaključila sam da je reč o vakcini koja je proizvedena po nekim novim tehnologijama. Veoma je dostupno u javnosti da pogledaju čitava istraživanja na temu ovog cepiva i mnogo toga je rečeno, što je svakako dobro. Shvatila sam da je transparentna priča oko te vakcine i da alergijske reakcije koje se u nekim slučajevima javljaju su veoma male. Gotovo da ne postoje. I to mi je bilo važno - poručuje Jovana koja objašnjava da je tek nakon revakcine osetila određene simptome:

Foto: informer.rs

Jovana Joksimović

- Nakon prve doze vakcine nisam imala nikakvu reakciju, osim što me je malo bolela leva ruka u koju sam dobila ubod igle. Međutim, nakon druge doze, imala sam povišenu temperaturu, cureo mi je nos, kašljala sam. Trajalo je sedam dana, osećala sam se bolesno. Posle toga je sve bilo kao rukom odneseno. Ono što je važno, sedam dana nakon revakcine otišla sam da proverim antitela i imala sam 35, što znači da mi je mnogo porastao nivo antitela. Drago mi je što se ispitivanjem došlo do toga da prvom dozom „Fajzer“ vakcine dovoljno štiti i raste vam broj antitela. Kada bi ponovo trebala da se vakcinišem izabrala bih ponovo „Fajzer“ - iskrena je Jovana.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lili

pre 3 godine

Zeno totalno si nebitna koga zanima koju si vakcinu dobila.

Mungosha

pre 3 godine

Paa ... videces (ako uopste mozes da vidis) za par godina rezultat te "vakcine"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija