• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer

17.03.2021

15:35

DARA BUBAMARA SE SELI U "BEOGRAD NA VODI"! Mladi biznismen obradovao pevačicu pred venčanje!

Estrada

DARA BUBAMARA SE SELI U "BEOGRAD NA VODI"! Mladi biznismen obradovao pevačicu pred venčanje!

Podeli vest

Dara Bubamara uskoro se navodno seli u luksuzni stan u Beogradu na vodi! Njen 23 godine mlađi dečko Marko Dujaković, zvani Toni, kaparisao je navodno nekretninu od 85 kvadrata u koju planira da se preseli čim se oženi folk zvezdom

Mladi biznismen već je kaparisao stan od 550.000 evra!

 - Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u Beogradu na vodi jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju. 

- Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Ona se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd.

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara i Toni

- U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno - objašnjava sagovornik.

Folk zvezda i njen 21 godinu mlađi partner preseliće se u Beograd na vodi čim se venčaju. Venčanje planiraju u junu, kada im je godišnjica veze. Kako za sada stoje stvari sa pandemijom, neće praviti veliku svadbu, već će sve obaviti najužem krugu porodice i prijatelja - otkriva izvor.

Podsetimo, pevačica pored stana u Novom Sadu, za koji je iskeširala 200.000 evra, ima i nekoliko stanova u srpskoj prestonici, a navodno je pazarila i stan od 60 kvadrata u Beogradu na vodi, za koji je dala 350.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija