• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2021

08:26

Odmah nakon rođenja ovi blizanci su razdvojeni, a kada su se ponovo sreli, NASTALA JE SLIKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET

Estrada

Odmah nakon rođenja ovi blizanci su razdvojeni, a kada su se ponovo sreli, NASTALA JE SLIKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET

Podeli vest

Blizanci koji su raznežili svet.

Lora Haf iz Liverpula rodila je sina i ćerku carskim rezom u Liverpulu 8. marta. Lekari su joj rekli da ćerka Niv, koja je na rođenju imala 652 grama, možda neće preživeti.

Međutim, problem je nastao kod njenog brata Luija, koji je imao 1,5 kilograma, i nakon porođaja morao je da bude pod specijalnom negom.

Lekari su naveli da je Niv bila najmanja beba koju su videli, a da nije zahtevala posebno lečenje.

Brat i sesta smešteni su u različite bolničke jedinice nakon što je Lui imao komplikacije sa plućima.

„Bilo je užasno kad su se razdvojili pri rođenju, ali plakala sam od sreće kad sam ih ponovo videla zajedno", rekla je.

 - Isprepretali su nogice, mazili se, čak su se i držali za ruke u jednom trenutku. Bili su tako slatki - rekla je njihova majka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija