• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

28.03.2021

15:30

PORODIČNA TRAGEDIJA MU OBELEŽILA ŽIVOT! Naš poznati glumac progovorio o velikom GUBITKU: To je rana koja se pretvori u zvezdu...

Estrada

PORODIČNA TRAGEDIJA MU OBELEŽILA ŽIVOT! Naš poznati glumac progovorio o velikom GUBITKU: To je rana koja se pretvori u zvezdu...

Podeli vest

Glumac Srđan Timarov (44) privatan život uvek je čuvao daleko od očiju javnosti, te se retko doticao bolne teme, porodične tragedije koja je obeležila njegov život.

Naime, Srđanova majka Klara Mandić izgubila je život u svirepom napadu, koji se odigrao 9. maja 2001. godine. U zapaljenom stanu, u kom je podmetnut požar, pronađeno je njeno telo sa ranom od metka na potiljku.

Za manje od dva dana policija je rešila zločin, a glavni osumnjičeni je bio N. Ž., koji je i uhapšen. Motiv je najverovatnije bilo koristoljublje, pošto je ubica bio u velikim novčanim dugovima, piše Telegraf.

Foto: printscreen

Glumac je 2020. u emisiji TV lica na RTS-u pričao o pokojnoj mami od koje je naučio kako biti hrabar.

- Kad tako tvrdi krene, ona je nekako... Predodređeno joj je bilo da se bori. Išla je gladno i hrabro u život. Živela je u jako velikim potezima i jarkim bojama. Tragično je stradala... Ako govorimo o nekim najvećim bolovima u životu, to je što sam tragično izgubio majku. Ja to na svoj način nosim. To jeste ona rana koja se pretvori u zvezdu, pa ti sija, da znaš kako da ideš. Ali, ni sam kvantitet nije to koliko smo godina mi proveli zajedno, nego koliko je toga u meni od nje ostalo. Mislim da je to važnije u roditeljstvu, nego biti svaki dan tu i skuvati supicu - rekao je glumac.

Foto: printscreen

- Ja sam sa roditeljima stvarno doživljavao Diznilend, kakve razgovore sam imao prilike da slušam... Ona je volela ljude, autentične ljude, i oni su oboje, Đorđe i Klara, bili vrlo autentični. Zajedno su bili eksplozivno punjenje. Zato to nije dugo ni potrajalo, ali su se obožavali do kraja, poštovali, bili fantastični drugari. To sam naučio od njih - kazao je Timarov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija