• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2021

16:33

VELIKI POVRATAK! OVA pevačica je ODLUČILA da se VRATI u MUZIČKE VODE nakon DUGE PAUZE!

Estrada

VELIKI POVRATAK! OVA pevačica je ODLUČILA da se VRATI u MUZIČKE VODE nakon DUGE PAUZE!

Podeli vest

Ćerka Slađe Delibašić, Silvija Đogani, odlučila je nakon duže pauze da se vrati pevanju!

Pevačica Slađa Delibašić nedavno je pokrenula biznis. Sada ispred premijerne kamere otkriva kako je sve to počelo.

- Imala sam ideju da izdam svoju kuću za vrtić, to je ideja moje drugarice i onda sam rekla, pošto je Silvija završila za vaspitača, da dete da ide da radi negde drugde, bolje da napravimo kod nas i eto sticajem okolnosti izašla sam iz kuće, renovirala sve, napravila jedan lep ambijent. Imamo dosta dece, roditelji su fenomenalni, tako da i osoblje koje radi je super. Čovek treba da razmišlja o egzistenciji u budućnosti, a sticajem okolnosti, ceo život sam sa decom, po plesnim školama, imam unuku... Tako da mislim da sam napravila nešto za ceo život - rekla je denserka.

Ona je 2011. godine snimila pesmu sa svojom ćerkom Silvijom Đogani. Silvija se, nakon toga udala, rodila ćerku Tiju i povukla sa javne scene. Međutim, ona je rešila da ponovo zaplovi u pevačke vode, a sada otkriva svoje planove.

- Ona je već davno snimila dve pesme, ima sigurno deset godina, a onda je ostala trudna i posvetila se detetu. Sada je poželela da krene tim stopama, rekla sam naravno da nije vreme sada, ali znaš kako to kod mladih funkcioniše - dodala je Slađa.

Foto: Printscreen You Tube

Slađa gostuje u emisiji

- Zaista želim da izgradim sebe samu, da ljudi vide ko sam ja, da se ne provlačim kroz svoje roditelje. Oni imaju svoju karijeru, a ja sada počinjem svoju, tako da želim da to skroz samostalno bude. Prvi singl izlazi krajem aprila, snimila sam dva spota i dala sam sto posto od sebe - rekla je Silvija.

Njih dve su priznale kakav imaju odnos:

- Meni je mama uzor što se plesa tiče, njene energije, harizme. Ona je stvarno imala jednu veliku karijeru i lepu, tako da eto, da makar upola bude takva i moja, biću zadovoljna - priča Đoganijeva.

- Kao baka i majka je odlična, malo je samo razmazila moju ćerku, što joj zameram, ali opet razumem i to - ističe Slađina ćerka u emisiji "Premijera".

Foto: tv printscreen/youtube/Aleksandar Marinkovic

Silvija sa mamom Slađom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija