• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

10.04.2021

18:58

VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA GROB POKOJNOG OCA! Evo šta je tamo ostavio i zbog čega nije došao na sahranu!

Estrada

VANBRAČNI SIN TOZOVCA IPAK DOŠAO NA GROB POKOJNOG OCA! Evo šta je tamo ostavio i zbog čega nije došao na sahranu!

Podeli vest

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio venac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i neverovatno liči na svog oca.

On je navodno jutros u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Naslednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar nije zadržavao suze. Venac koji je doneo pevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored venca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Predrag Živković Tozovac

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev naslednik nije bio na sahrani, a izvor otkriva razloge za takvu njegovu odluku. 

- Iz ličnog uverenja Svetozar nije želeo da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gde bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate - govori sagovornik, odlično upućen u celu situaciju.

Foto: Marko Đoković

Predrag Živković Tozovac

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini.

- Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamerne i neistinite - zaključuje izvor.

Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pevač je samo jednom u životu, pre devet godina, njih pomenuo u javnosti.

 - Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine - rekao je tada Živković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 3 godine

Ne razumem... Sa ovom zenom je bio 40 godina, a ovaj sin ima 36. Pa, kakva je to onda tolika ljubav bila, kao sto se predstavlja po novinama, ako je on varao i pravio decu?

Srbin

pre 3 godine

Slučajna i plodonosna. Samo je Gospod bezgrešan, @Mina. Pravo pitanje je šta venac od AV traži na udarnom mestu?

Razmisli malo

pre 3 godine

Mina, zensko si, rekao bih. Razumem sta si napisala i zbog cega. Neke su veze veze, pa su oni verovatno izracunali da su u vezi, od prvog vidjenja, do poslednjeg je proteklo 40 godina. Nije mu bila zena. Njen status u to vreme ne znamo. Raspustenica, udovica? Mozda je bolje da ne nagadjamo i iz postovanja i pijeteta prema Tozovcu da prekinemo takvu pricu i pitanja. Mima ima cerku, on priznao sinove, nose njegovo prezime, (ona dodala svome, njegovo) i Tozovac je to sve posteno, kratko i jasno objasnio sa tim, da "to nije za novine..." i tacku stavio na te medijske abrove, uvek zeljnih senzacija. Uostalom, medijima je skoro sve neutvrdjeno i nezvanicno, kada objavljuju "ekskluzivu", sve je "navodno", a ti "bliski izvori" od kojih se dobijaju informacije su rekao bi, izmisljeni. Uostalo, sta prodaje novine? Lazi (u svim temama), skandali, kriminal i ljubavne afere. Pametnom, dosta. Ko zna, razumece.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija