• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

12.04.2021

23:30

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Zlata Petrović TUGUJE zbog TRAGEDIJE u domu Goce Božinovske - NJENU MAJKU SAM GLEDALA KAO SVOJU!

Estrada

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Zlata Petrović TUGUJE zbog TRAGEDIJE u domu Goce Božinovske - NJENU MAJKU SAM GLEDALA KAO SVOJU!

Podeli vest

Majka folk pevačice Goce Božinovske je preminula nakon duge i teške bolesti. Ovaj veliki gubitak bio je nesumnjivo snažan udarac za pevačicu i njenu porodicu, ali i njene prijatelje.

Zlata Petrović, Gocina najbolja drugarica, potresla se zbog smrtnog slučaja u porodici Božinovske.

- Šta da kažem, potresla me je vest o smrti Gocine majke, od juče ne mogu da dođem sebi. Ovo je veliki gubitak, velika tuga. Gocinu majku sam gledala kao svoju, svi smo je tako doživljavali. Čula sam se sa Gocom, šta će žena, mora ovo da izdrži. Svima nam je baš teško. Sad se spremam da idem tamo - rekla je Zlata.

Foto: printscreen

Goca plače

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija