• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs

13.04.2021

23:35

RAZOČARAN U KOLEGE! Sloba Vasić OTKRIO šta misli o PRIJATELJSTVIMA NA ESTRADI - Imao sam MNOGO TEŠKIH SITUACIJA, a NIKO se nije SETIO da me pozove!

Estrada

RAZOČARAN U KOLEGE! Sloba Vasić OTKRIO šta misli o PRIJATELJSTVIMA NA ESTRADI - Imao sam MNOGO TEŠKIH SITUACIJA, a NIKO se nije SETIO da me pozove!

Podeli vest

Pevač Sloba Vasić je sa suprugom Jelenom Karagić nedavno dobio ćerku kojoj su dali ime Marija.

Sloba je otkrio kako je upoznao Jelenu, ali i kako se snalašap u ulozi :

Možete li ispričati kako ste upoznali suprugu i kada ste shvatili da ste zaljubljeni u nju i da je ona žena vašeg života?

 Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala!

Kako je izgledao vaš prvi sastanak? Šta vas je najviše očaralo kod nje?

Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom lepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Neverovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno!

Kakav je bio osećaj kada ste postali tata? Koliko vam prija uloga roditelja i kako se snalazite?

Bio je neverovatan osećaj! Nešto što želim najviše u životu, ostvarilo se i mislim da ne postoji niko srećniji od mene! Odlično se snalazim, uživam sa mojim detetom. U svemu.

Foto: Instagram/Sloba Vasić

Sloba sa ženom Jelena

Da li pomažete supruzi i u čemu?

Naravno! U svemu! Ništa mi nije teško za nju.

Da li smatrate da na estradi ima pravih prijatelja i da li vas je neko od kolega razočarao i zbog čega?

Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, verovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije setio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi veštačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima!

Mnoge kolege se žale kako im je pomoć države mala, dok su pojedini pevači odrekli tog novca u korist države. Kakav je vaš stav po tom pitanju?

Nisam od tih koji su dobili pomoć od države! Sve ovo mi je previše i samo se nadam da će što pre proći! Zaista smo u katastrofalnoj poziciji! Nadam se isto tako i da ćemo se uspeti izvući iz svega, pošto mnogi od kolega iz iste branše nemaju nikakve prihode, niti se bave nekim drugim poslom! Veoma teška situacija! Mislim da ako ne puste uskoro sve normalno da funkcioniše, neće nikako biti dobro!

Foto: printscreen youtube

Sloba na nastupu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija