• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

02.05.2021

14:40

OVAKO ANA SEVIĆ UŽIVA U VASKRSU! Pevačica poštuje tradiciju ali i uči svoju ćerku svim običajima /FOTO/

Estrada

OVAKO ANA SEVIĆ UŽIVA U VASKRSU! Pevačica poštuje tradiciju ali i uči svoju ćerku svim običajima /FOTO/

Podeli vest

Ana Sević želi da ćerkama Loreni i Seni podari još mnogo braće ili sestara! Pevačica i njen verenik Danijel Nedeljković voleli bi da imaju veliku porodicu, pa su rešili da odmah posle praznika porade na tome.

Ana se porodila u decembru i na svet donela ćerku Senu, a sa bivšim mužem Darkom Lazićem ima sedmogodišnju naslednicu Lorenu.

- Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Danijel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece - priča Sevićeva i dodaje da veliku podršku ima i od starije ćerke Lorene:

Foto: Dejan Živančević

Ana Sević

- Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: "Mama, ti rađaš najlepšu decu." Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Danijel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.

Poznata pevačica kaže da su joj praznici potpuno drugačiji otkada ima dvoje dece:

- Od kada su se rodile Lorena i Sena, Vaskrs ima neku posebnu radost. Ovo je prvi put da ga proslavljamo sa Senom i sigurna sam da će uživati jer nam je cela kuća ukrašena. Lorena je prava umetnička duša i pomaže mi oko farbanja jaja. Na ćerke sam prenela svoju ljubav prema Vaskrsu, jer je to moj omiljeni praznik.

Foto: Dejan Živančević

Ana Sević

Najzdravija u lukovini

Ana odmalena obožava da farba i ukrašava jaja, ali i da ih posle olupa.
- Najviše volim da farbam jaja u lukovini, jer su tako najzdravija da se jedu. Naravno, nekoliko komada odvojim za ukrašavanje, pa crtam i šaram po njima. Kao mala, razbijala sam baš dosta jaja za Vaskrs, jedne godine čak 100 komada! Onda sam ih tako izlupana sakrila iza kreveta u sobi i to je posle nekoliko dana počelo užasno da smrdi! Nastao je haos i roditelji su zbog tih jaja morali su da kreče celu kuću - priseća se naša sagovornica.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija