• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2021

07:50

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA GINEKOLOGOM VANJOM! Pevačica otkrila DETALJ iz privatnog života koji malo ko zna!

Estrada

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA GINEKOLOGOM VANJOM! Pevačica otkrila DETALJ iz privatnog života koji malo ko zna!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić Vaskrs je dočekala u Americi, gde joj žive ćerka Maja i zet, kao i unuci Luka i Teodora.

- Lepo sam se provela jer sam sa decom bila uglavnom, sa Lukom i Teodorom. Kako možete da se provedete i osećate kada ste sa unucima, divno - rekla je Snežana, a onda je progovorila o odnosu sa svojim izabranikom Vanjom Miloševićem.

Foto: printscreen instagram/snezana.djurisic_

Snežana i Vanja

- Vrlo se često konsultujemo za ono što ja radim. Uglavnom ja znam šta treba da radim, jer imam impozantan broj godina iza sebe, kada je u pitanju radni staž, ali svakako volim da čujem mišljenje ljudi koje volim i uvažavam - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija