• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gloria

22.06.2021

13:42

OLIVERA BALAŠEVIĆ TRI MESECA NAKON ĐOLETOVE SMRTI: Borim se, moram! Mi smo četverac bez kormilara

Estrada

OLIVERA BALAŠEVIĆ TRI MESECA NAKON ĐOLETOVE SMRTI: Borim se, moram! Mi smo četverac bez kormilara

Podeli vest

Tri i po meseca posle smrti supruga Đorđa Balaševića spisateljica Olivera Savić-Balašević priredila je na Paliću teatarsko predstavljanje knjige „Planeta dvorište“, na kome se prisetila njihovog prvog susreta, ali i poslednjeg čardaša koji joj je izveo pod prozorom. Promocija je protekla veoma emotivno, a Olja nije krila suze. Podstaknuta aplauzima, setno je pričala o nedavno preminulom suprugu

U iskrenom intervjuu za magazin „Gloria“ Balaševićeva supruga otkrila je kako se nosi sa bolom, u čemu pronalazi inspiraciju i razlog za osmeh.

‒ Nas dvoje nikada nismo prestali da budemo jedno. Tako smo vaspitani, naučeni smo da lični, emotivni doživljaj držimo u sebi, da ga nosimo sa sobom. Jeste to sve kompleksno, ali to je sada tako. Borim se, moram. Tu su moja deca, moje dve unuke Simona i Petra – ispričala je i dodala:

Foto: Beta/Dragan Gojić

Tri meseca je prošlo od smrti Đorđa Balačevića

‒ Đole je u svim našim uspomenama i sećanjima, a u svakom njihovom delu su naše priče i naš smeh. Veoma sam ponosna na svoju decu, na njihovo držanje i istrajavanje. Način na koji se oni, sa ogromnim razumevanjem za mene, nose sa našim gubitkom ohrabrujuć je i podsticajan.

Porodica Balašević će svaki atom snage utrošiti da sećanje na čuvenog panonskog mornara traje i da se prenosi i na naredne generacije.

‒ Ono što je sada na ovom četvercu bez kormilara jeste da se nosimo istrajno i postojano u odnosu na ono što je Đoletov legat. Uspomene na njega i naše emocije ne može niko oduzeti – zaključila je Olivera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sve se bezveze zavrsilo

pre 2 godine

Kad je otišao Balašević uplašili smo se šta će tek da bude sa nama kadje on tako lako otišao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija