• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.07.2021

11:26

GUBILA SAM SEBE I PADALA U DEPRESIJU! Milica Todorović otvorila dušu pa progovorila o problemima sa kojima se suočila!

Estrada

GUBILA SAM SEBE I PADALA U DEPRESIJU! Milica Todorović otvorila dušu pa progovorila o problemima sa kojima se suočila!

Podeli vest

Milica Todorović priznaje da je upadala u depresiju zbog teških životnih situacija. Pevačica je nedavno bila na odmoru u Egiptu, a pravo sa puta došla je na promociju knjige Vesne Dedić, za čiji je roman "Izgubila sam sebe" otpevala istoimenu pesmu

Milica kaže da je numera veoma potresna i teška, pa je zbog nje morala da se podseti kako se osećala u najtežim trenucima.

- Postojali su momenti kada sam gubila sebe. Neke situacije su me razočarale, pa sam upadala u depresiju. Moja mama ne voli kada izgovorim tu reč, pa mi kaže: "Nemoj sada da te udarim, kakva depresija." Ali brzo se ja dignem jer sam pozitivna osoba.- Da bih dobro otpevala pesmu za Vesninu knjigu, pokušavala sam da uđem u depresiju, grebala sam se u studiju, kapljice znoja su mi lile niz čelo da bi sve ispalo kako treba, da bih dočarala tu emociju - priča Todorovićeva za Informer.

Ona dodaje da ume da se izbori sa depresivnim fazama u svom životu.

I putovanje u Egipat, sa kog se tek vratila, pomoglo joj je da se resetuje. U Hurgadi je uživala sa dve drugarice i kako sama priznaje, napravile su pravu pometnju među Egipćanima.

- Oni su skroz šašavi, zvali su me: "Five star" (pet zvezdica). Čuli su da sam pevačica, pa je na plaži svaki dan bilo ludilo. Naučili su nekoliko rečenica na srpskom, pa su mi govorili: "Kako si lepa."

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

Milica Todorović

Todorovićeva kaže da nisu pokušali da je kupe, iako je ranijih godina imala ozbiljnih ponuda od Egipćana.

- Ovog puta nisu nudili kamile za mene, ali kada sam bila sa Radetom Kovačevićem pre dosta godina, njemu su nudili 12 kamila za mene. Rade je rekao nikako, a oni su ga pitali da li ima makar sestru za njih. -

Ludilo u Egiptu

Egipćani su čuli da sam pevačica, pa je na plaži svaki dan bilo ludilo. Naučili su nekoliko rečenica na srpskom, pa su mi govorili: "Kako si lepa" Milica Todorović

Nakon kraha veze sa Petrom Strugarom Milica nije imala dečka. S obzirom na to da je godinama išla iz duge veze u drugu dugu vezu, po prvi put u životu je sama. Kaže da joj to ne smeta, ali ipak ne beži od ljubavi.

- Čekam da se zaljubim, da dođe onaj pravi. -

Popoviću treba dići spomenik, svima nam je kao tata

Lepa Brena i Saša Popović napravili su u ponedeljak oproštajnu žurku sa članovima "Granda" zato što više nisu vlasnici ove produkcijske kuće. Milica je bila na žurci, a kako kaže za Informer, nikada Popoviću neće zaboraviti sve što je uradio za nju.

- Sašu uvek zovem kada mi treba neki savet. Mogu u bilo koje doba dana i noći da ga okrenem. Njemu treba dići spomenik. Prema svim pevačima iz "Granda" postavio se kao tata. Pita nas da li smo gladni, je l' nam treba nešto. Kada sam se takmičila, uvek je pitao mene i mamu da li imamo gde da prespavamo, je l' imamo para za prevoz. Ume i da me kritikuje. Rekao mi je jednom za pesmu "Sve je uzalud" da ništa ne valja, ali mi je posle prišao i rekao: "Milice, pogrešio sam, ovo jeste hit."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija