• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

06.07.2021

09:04

PRIKUPLJA SE NOVAC ZA PRENOS TELA SRPSKOG DI-DŽEJA IZ SAD! Potrebno je 25.000 DOLARA - teški dani za njegovu porodicu

printscreen instagram

Estrada

PRIKUPLJA SE NOVAC ZA PRENOS TELA SRPSKOG DI-DŽEJA IZ SAD! Potrebno je 25.000 DOLARA - teški dani za njegovu porodicu

Podeli vest

Nakon vesti o tragičnoj smrti mladog srpskog di-džeja Igora Garniera, koji je radio i živeo u Americi, pokrenuta je akcija za prikupljanje novca za prenos tela iz SAD i troškove sahrane

- Bio je inspiracija svakome od nas. Ko god ga je znao, znao je da je bio sjajan umetnik, di-džej, producent, sin i prijatelj. Uvek je druge stavljao ispred sebe, imao je zlatno srce. Voleo je da uči druge i da širi svoje znanje o životu kroz muziku i svoje pesme. Uvek je davao više nego što je imao i nikad nije tražio za uzvrat, piše Telegraf.rs

Neočekivano je preminuo 4. jula. Bili bismo zahvalni kada biste nam pomogli da prenesemo njegovo telo i isplatimo troškove sahrane. Ovo su teški dani za njegove bližnje i svaka je pomoć dobrodošla. Sredstva če biti uplaćena njegovoj majci Renati Samardžić, a njen kontakt je +381 64 8922 562.

Hvala svima na doprinosu - napisao je Igor Mijatović.

Foto: Printscreen/ https://www.gofundme.com/

Prikuplja se novac

Cilj je, kako je napisao Igor, prikupiti 25.000 dolara, a do ponoći je prikupljeno 5.510.

Podsetimo, Igor je preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu, preneli su mediji.

Mladi umetnik radio je uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. Bio je talentovan muzičar. Sa šest godina počeo je da svira klavir, a pre 16 godina se upoznao sa elektronskom muzikom.

Iza sebe je Igor imao uspešne albume, a jedna od napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 2 godine

Ziveo u Ameriku a nema para za prenos kovcega?!! Za koji je djavo uopste isao? wtf

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija