• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2021

17:38

DEČKO JE ULETEO S NEKOM MOTOROLOM, DERE SE...Oglasio se Gastoz NAKON ŽESTOKOG SKANDALA u Budvi! Evo gde reper BORAVI trenutno/FOTO/

Estrada

DEČKO JE ULETEO S NEKOM MOTOROLOM, DERE SE...Oglasio se Gastoz NAKON ŽESTOKOG SKANDALA u Budvi! Evo gde reper BORAVI trenutno/FOTO/

Podeli vest

Nenad Marinković Gatsoz oglasio se nakon skandala u Budvi. Reper je potvrdio da je mu je nepoznati muškarac opsovao majku, ali da većeg incidenta nije bilo

- Juče je bilo to s**nje u Budvi, ali ništa nije bilo specijalno. Dečko je uleteo s nekom motorolom, dere se: "Racija!". Ja sam rekao da se smiri, on opsovao majku... Posle nas tu nešto razdvajali... Pijana priča, da se ne tripuje porodica i familija - rekao je Gastoz.

Foto: printscreen instagram/gasttozz.official

Gastoz se oglasio iz bazena

On se obratio pratiocima na Instagramu iz bazena u Crnoj Gori jer trenutno boravi na primorju gde ima nastupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I an

pre 2 godine

Ovoj seljacini treba izlepiti par roditeljskih dangli

Ivo

pre 2 godine

Ne maltretirajte ljude kojekavim nebitnim vestima. Sta je trazio to je i dobio. Nadam se da ce se videti i na nastupu i da ce nastaviti gde su stali.

Goran

pre 2 godine

A ti si morao da intervenišeš. Momak iz srbije zavodi red u crnoj gori.

Vns

pre 2 godine

Ovo nije reper...ovo je mutant....ogromna glava...a mozak mikro....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija