• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2021

17:40

SVOJIM POTEZOM IZNENADILA SVE! Slavica Ćukteraš se OPROBALA kao STRIPTIZETA, igrala oko šipke POLUGOLA! /FOTO/

Estrada

SVOJIM POTEZOM IZNENADILA SVE! Slavica Ćukteraš se OPROBALA kao STRIPTIZETA, igrala oko šipke POLUGOLA! /FOTO/

Podeli vest

Slavica Ćukteraš rešila je da se zabavi i pokaže kako zna da se uvija oko šipke. Ona tako dobro igra da bi joj na umeću pozavidele i profesionalne striptizete. Pevačica je u brushalteru izvodila prljavi ples, čemu svedoči video u čiji posed je došla naša redakcija.

Snimak je kratko vreme bio objavljen i na društvenim mrežama, ali je ubrzo sklonjen. Međutim, neko od korisnika Instagrama ga je sačuvao, pa je sada ponovo aktuelan.

- Pogodite koja poznata pevačica ima večeras nastup - stajalo je u opisu snimka koji je okačen na profilu koji je ubrzo ugašen.

Foto: printscreen instagram

Slavica igra oko šipke

S obzirom na to da je snimano iz daleka i da se naslućuje da je Ćukteraševa u pitanju, na narednom storiju je ta osoba i imenom navela pevačicu:

- Ajmo, Slavice!

Foto: printscreen instagram

Slavica Ćukteraš

Ovim povodom kontaktirali smo i sa pevačicom, koja je odmah znala o čemu se radi.

- Ma, to je bilo još pre nekoliko meseci. Išla sam sa svojim prijateljima i saradnicima u taj klub jer smo imali u planu da snimamo spot za moju novu pesmu koja tek treba da izađe. Zezali smo se, što se može videti i na snimku. Isprobavali smo kako bi to izgledalo, ništa spektakularno, nego, pošto sam ja poznata ličnost, to je zanimljivo. Nema nikakve drame, ništa nije rađeno da bi izazvalo kontroverze, ja sam i na svom Instagramu kačila snimke kako vežbam oko šipke. Sve je to bilo u svrhu posla - rekla je ona.

Izgleda da joj ipak nije svejedno što je usnimljena kako igra prljavi ples:

- Ali pošto znam da je zabranjeno snimanje na takvim mestima, neko će morati da snosi posledice - poručila je Slavica.

Foto: printscreen instagram

Slavica snima spot

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija