• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

13.08.2021

21:53

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA GOCOM BOŽINOVSKOM! Pevačica stavila tačku na medijske navode!

printscreen

Estrada

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA GOCOM BOŽINOVSKOM! Pevačica stavila tačku na medijske navode!

Podeli vest

Danima se spekuliše o tome da Svetlana Ceca Ražnatović i Goca Božinovska nisu u dobrim odnosima, te je folk diva sada rešla da otkrije da li je to zapravo istina.

Već neko vreme nagađa se da iako su njihovi sinovi veoma dobri prijatelji, a sada maltene i rod od kada su zasnovali porodice sa sestrama Bogdanom i Bojanom Rodić pevačice Ceca Ražnatović i Goca Božinovska nisu u dobrim odnosima .

Foto: Instagram/ceca__official

Ceca Ražnatović

Nakon brojnih nagađanja Ceca je poručila da su navodi o svađi zapravo gluposti.

- Uopšte se na bavim tom temom. Piše se da nisam u dobrim odnosima sa Gocom Božinovskom, ali sve su to gluposti. Nemam nameru da se svakodnevno pravdam, ja odlično znam ko sam i ne obazirem se na tračeve. To ne remeti moj mir - rekla je u emisiji "Ekskluzivno" .

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Todor

pre 2 godine

E OVO JE VAŽNO ZA SRBIJU.ŠTA ĆE REĆI PEVALJKE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija