• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

21:59

SVETSKE ROK ZVEZDE SE OPRAŠTAJU OD ČUVENOG ČARLIJA VOTSA: Bio si oličenje dobrote, stila i dostojanstva..

Printscreen You Tube/NME

Estrada

SVETSKE ROK ZVEZDE SE OPRAŠTAJU OD ČUVENOG ČARLIJA VOTSA: Bio si oličenje dobrote, stila i dostojanstva..

Podeli vest

Legendarni bubnjar Rolingstonsa Čarli Vots preminuo je u Londonu u 81. godini, potvrdio je njegov publicista.

Svet rokenrola danas je potresla vest o smrti legendarnog bubnjara Rolingstonsa Čarlija Votsa, a vest o velikom gubitku potvrdili su i članovi benda putem društvenih mreža i službene web stranice, objavom u kojoj piše:

 

 

S velikom žalošću objavljujemo da je preminuo naš voljeni Čarli Vots. Preminuo je spokojno u londonskom bolnici danas okružen porodicom. Čarli je bio drag suprug, otac i deda i kao bubnjar The Rolling Stonesa, jedan od najvećih bubnjara svog vremena. Ljubazno tražimo da se u ovom teškom trenutku poštuje privatnost njegove porodice, članova benda i bliskih prijatelja.

Rok zvezde i obožavaoci grupe Rolingstonsa iz celog sveta danas su se oglasili nakon ove tužne vesti.

- Bog te blagoslovio Čarli, nedostajaćeš nam. Saučešće i ljubav porodici - poručio je još jedan legendarni bubnjar, Ringo Star iz Bitlsa.

Pol Mekartni je izrazio saaučešće Rolingstounsima jer, kako je rekao "Čarli je bio fantastičan bubnjar, čvrst kao stena (stoun)".

Foto: pritnscreen you tube/INA Stars

Čarli Vots

Oglasili su se i Elton Džon koji je Votsa nazvao vrhunskim bubnjarem, Brajan Vilson i Nil Rodžers, koji su izrazili nevericu i tugu zbog Votsove smrti.

Članovi grupe Rolingstonsa poručili su da je Vots bio inspiracija za generacije rok bubnjara, prenosi Rojters.

- Oličenje dobrote, stila, dostojanstva i staloženosti. Ti si naš dragi brat i hvala ti na odličnoj muzici - navodi se u oproštajnoj poruci popularnog benda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija