• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

11.09.2021

12:55

OGLASIO SE MARIĆ I PROGOVORIO O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Sav sam SLOMLJEN, ne mogu da ustanem iako sam vakcinisan!

Estrada

OGLASIO SE MARIĆ I PROGOVORIO O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Sav sam SLOMLJEN, ne mogu da ustanem iako sam vakcinisan!

Podeli vest

Urednik "Hepi" televizije, Milomir Marić zaražen je korona virusom, a kako kaže, ima simptome korone koje na početku nije imao.

On smatra da je to što je vakcinisan presudno da ima lakšu kliničku sliku, a kako kaže, mlaksao je i vreme provodi u odmoru.

Foto: printscreen

Milomir Marić

- Dobro sam, slomljen, ali dobro je kako je drugima. Malaksao sam, ne mogu da ustanem, sav sam slomljen... Izgleda da je to što sam vakcinisan bilo presudno. Svima poručujem da se vakcinišu i ako dobiju koronu lakše će podneti - rekao je Marić.

Inače, on je nedavno otkrio i da je nakon dana koji je proveo na snimanju osetio umor, ali ne i jače simptome.

Foto: printscreen

Milomir Marić

- Nisam osećao nikakve simptome, došao sam kući umoran od "Ćirilice" i kada sam se probudio žena je pozvala doktora i urađen je antigenski test koji je bio pozitivan - rekao je Milomir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 2 godine

Ma daj kako moze da zna da je lakse podeno zbog vakcine i kako moze da zna kako bi podneo da nije primio vakcinu, malo nema logike ali dobro on je poznata licnost pa valjda mora tako nesto da kaze.

Rade

pre 2 godine

Mariću, reci koliko si dobar za ovo što radiš i pričaš o koroni. Zašto to isto nije rekao neki običan građanin koga je dohvatila korona nego baš ti ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija