• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

13.09.2021

09:58

PUKLA BRUKA! Oglasio se BIZNISMEN iz Ivanjice i progovorio 30.000 evra koje mu duguje Sandra Čaprić! "AKO JA LAŽEM, DOKAZI NE LAŽU"!

prinstcreen

Estrada

PUKLA BRUKA! Oglasio se BIZNISMEN iz Ivanjice i progovorio 30.000 evra koje mu duguje Sandra Čaprić! "AKO JA LAŽEM, DOKAZI NE LAŽU"!

Podeli vest

Pevačica Sandra Čaprić ušla je u rijaliti šou program "Zadruga 5" , a odmah su isplivali i detalji iz njenog privatnog života.

Sandra se dovodi u vezi sa biznismenom Goranom Milutinovićem, koji je već godinama živi u Australiji, a sada se on oglasioi dostavio dokaze o tome da je, kako kaže, njegova agencija uplatila pevačici 37.720 dolara na njeno ime.

Foto: informer.rs

Sandra Čaprić

- Ja sam taj "biznismen iz Ivanjice" koji se dovodi u vezu sa pevačicom Sandrom Čaprić. Samo što sam ja poreklom sa juga Srbije iz Grdelice, a ne iz Ivanjice. Sve ovo što se piše je istina. A imam i dokaze za to. Ova naša zajednička fotografija koju sam vam poslao je iz Vlasotinca gde sam Sandru angažovao na privatnoj proslavi, a druga fotografija je fotografija uplatnice na njeno ime, to je novac koji sam joj pozajmio da krene sa karijerom, a poslat je preko naše agencije ovde u Sidneju a koji nikad nije vratila. Za keš koji sam joj dao nemam dokaz. Da sam znao da će da me prevari imao bih. Ako ja lažem, dokazi ne lažu - rekao je Goran.

Da podsetimo, kako je zakoračila u Belu kuću u medijima je odjeknula vest da je mlada pevačica ojadila biznismena za 30.000 evra.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

- Sreća njena što nije toliko poznata u Beogradu i što učesnici ne znaju ništa o tome kakav ona život vodi. Zato tamo u rijalitiju svojim cimerima, ali i gledaocima, može da prodaje maglu. Vidim hvali se kako je sve sama postigla, kako ima dva hita, kako puni klubove. E pa te dve pesme koje je snimila i spotovi koje je uradila daleko su od hitova, a istina je i da je sve to finansirao čovek kojem je ljubavnica. On je oženjen i ima decu, a ona ga time što mu gužva postelju kad poželi ucenjuje i izvlači sve što joj je potrebno. Sve što vidite na njoj od garderobe uglavnom je on platio - pričao je nedavno izvor za Kurir.

Prema njenim rečima, meštani Moravičkog okruga znaju kome je Čaprićka ljubavnica, a to navodno zna čak i njegova žena.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić

- Oni bi da se sakriju, ali džabe, svi znaju za njih. Supruga tog čoveka propada u zemlju od sramote. Ćuti jer nema gde, a imaju i decu. Ona trpi, a biznismen nikako ne priznaje da mu je Sandra ljubavnica koju finansira, već tvrdi da mu je poznanica. Ona nema toliko nastupa, a svakog dana menja krpice, pa vozi automobil koji joj je on kupio, pa frizeri, šminkeri, operacije lica, sredila je zube, silikoni, veštačka kosa, sve to košta. Kada smo je mi drugarice pitale odakle joj pare, ona nam je rekla kako je odlično plaćena pevačica jer ima hit. Misli da smo joj poverovale. Njoj je cilj da bude poznata kako bi ulovila fudbalera i da šutne ovog starijeg biznismena iz Ivanjice. Hvali se po gradu kako je zvezda, a znaju je samo preko Instagrama, ovako ljudi kad je vide, misle da je lokalna starleta - dodala je nedavno sagovornica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gargamel

pre 2 godine

Drage dame i damice, a i gospodo .Zasto je Sandra problem? Imala je od koga da vidi. Sta je to uspela u zivotu, njena sugradjanka, gospodjica Ana Korac? Ili sve druge starletice ili nazovimo pevacice. Ko sve nije propevao ? Zahvaljujuci razgolicenosti,skidanju i golotinji, postala su poznata. Ova bar zna nesto i da zapeva.. A vi gospodo , i ti iz Australije ili Grdelice, a i taj iz Ivanjice, nemate sta nju da krivite. Sami ste hteli mladu , lepu, atraktivnu, (koliko toliko ) poznatu . Nije ona zvala vas kod nje, nego vi nju kod sebe. E pa , dragi moji to i kosta. A da ste lepi i mladi a i jos koliko toliko i bogati, sigurno bi se i udala za vas. Ali , ocigledno niste ni toliko bogati da bi vas uzela na stalno za sebe. A u Ivanjici, kao i svuda u Srbiji LJUBOMORA NA USPEH , MA KAKAV ON BIO, JE NA PRVOM MESTU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija