• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2021

11:05

Čovek Tarzan 40 godina preživeo u džungli, a nakon povratka u civilizaciju, DOGODILA SE TRAGEDIJA

Pixabay

Estrada

Čovek Tarzan 40 godina preživeo u džungli, a nakon povratka u civilizaciju, DOGODILA SE TRAGEDIJA

Podeli vest

Tarzan iz stvarnog života, koji je živeo u vijentamskoj džungli 40 godina umro je od raka jetre u 52. godini, osam godina nakon što se vratio u civilizaciju.

Ho Van Lang, koji je izgubio borbu sa bolešću prošlog ponedeljka, proveo je u divljini 41 godinu, nakon što je 1972. godine za vreme američkog bombardovanja pobegao sa ocem u šumu. U tadašnjim sukobima ubijena im je polovina članova porodice.

Njih dvojica su uspostavili kontakt sa civilizacijom 2013. godine, kada su na njih u šumi naišli ljudi koji su brali drva. Na opšte čuđenje, mislili su da rat i dalje traje. 

Potraga za njima trajala je oko 5 sati, a nakon što su nađeni, otkriveno je da su preživeli jedući voće, odeća im je bila od biljaka. Živeli su u kolibi koju su napravili na 5 metara visine, a mediji su objavili da je  ustanovljeno da otac zna oskudno da priča, dok je sin znao tek po neku reč.

 

 

Od tada, otac i sin živeli su život relativno u skladu sa modernim društvom, a njihovi prijatelji smatraju da je stres koji im je to izazvalo uticao da se Ho Van Lang razboli.

- To što je počeo da jede obrađenu hranu i ponekad popio alkohol imalo je fatalne posledice po njegov organizam. Žao mi je što je otišao, ali istovremeno znam da je osetio olakšanje jer se poslednjih meseci jako mučio i trpeo velike bolove. Bio je divna osoba, nikada ga neću zaboraviti. ali on jednostavno nije pripadao civilizaciji - rekao je jedan od njegovih prijatelja.   

Njegov otac preminuo je 2017. godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 2 godine

Živeo decenijama u prašini koju su Ameri obilato zaprašili najotrovnijim pesticidima... Naravno živeli su zdravo jeli voće u prasumi, isto ono koje je obilato zaprašeno pesticidima... I gle čuda kad su se vratili u civilizaciju zbog civilizovanog načina života čovek umire od kancera jetre. S pesticidi oni su vitamini i oni neuništavaju jetru... BILO BI SMEŠNO DA NIJE VEOMA TRAGIČNO I POGUBNO...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Srbija