• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

01.10.2021

08:30

ASTROLOG MI JE PREDVIDEO LJUBAV SA MRKONJIĆEM! Ana Bekuta otkrila da po ZVEZDAMA određuje DATUME svojih KONCERATA!

Estrada

ASTROLOG MI JE PREDVIDEO LJUBAV SA MRKONJIĆEM! Ana Bekuta otkrila da po ZVEZDAMA određuje DATUME svojih KONCERATA!

Podeli vest

Ana Bekuta kaže da bez saveta svog astrologa ne ustaje iz kreveta!

Folk pevačica toliko veruje u zvezde da po njima čak određuje i datume svojih koncerata.

Foto: printscreen/Instagram/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala - priča Bekuta za naš list i dodaje da joj je Olivera najvažniji savetnik i kada je posao u pitanju:  

- Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam  nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa. 

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda Specijal

Ana Bekuta



Anu smo zatekli na snimanju emisije "Zvezde Granda", koja svake subote obara sve rekorde u gledanosti.  

- Meni ne znači mnogo to što smo prvi u trendingu, jer od toga nemam apsolutno ništa. U svakom slučaju, drago mi je što sam deo tog takmičenja - kaže folkerka. 

Šta je vas briga ko mi je kupio kola

Ana nije želela da potvrdi priču koju je Informer objavio pre nekoliko dana da je od Mrke nedavno dobila "škodu", vrednu 25.000 evra. 

- Meni je važno da imam siguran automobil, a manje je bitno ko mi ga je kupio. Mi pevači se kasno vraćamo sa nastupa i glava nam je u torbi, tako da moramo da imamo dobre automobile - poručuje Bekuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlastimirjovanovic

pre 2 godine

kako mrkonjica i anu nije sramota da se u tim godinama javno reklamiraju kao MLADUNCI - umesto da cuvaju praunucice.....ja bih to nazvao kao STARACKA -PUBERTETSKA -SENILIJA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija