• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

14.10.2021

19:35

NAPUSTIO NAS JEDAN OD NAJVEĆIH! Život Marka Živića je bio poput FILMA, RAZVEO se od ŽENE, POBEDIO KARCINOM JEDNJAKA, a zbog OVOGA je plakao kao KIŠA!

Printscreen You Tube

Estrada

NAPUSTIO NAS JEDAN OD NAJVEĆIH! Život Marka Živića je bio poput FILMA, RAZVEO se od ŽENE, POBEDIO KARCINOM JEDNJAKA, a zbog OVOGA je plakao kao KIŠA!

Podeli vest

Glumac Marko Živić tragično nas je napustio u 50. godini života

Glumac se borio za život na respiratoru u kovid bolnici KBC „Dr Dragiša Mišović“, a stanje mu je bilo nepromenjeno otkako je pre tri dana stavljen na mašinu koja mu pomaže da diše.

Marko Živković rođen je 4. aprila 1972. godine u mestu Kruševcu. Završio je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu. Nije trebalo mnogo vremena da prođe kako bi Marko završio u glumačkim vodama. Jedan je od retkih koji su postigli veliku uspeh kako na filmu tako i u pozorištu. 

Foto: Printscreen You Tube

Marko Živić

Popularnost je stekao učestvovanjem u šou na televiziji gde se pokazao kao uspešan voditelj. Time je pokazao da ima još jedan talenat.

Iza sebe ima mnogo uspešnih projekata, pa je tako glumio u raznim televizijskim serijama i filmovima, a glumio je i u hit predstavi „Ne igraj na Engleze“. Iza sebe ima brak sa manekenkom i voditeljkom emisije „Plesom do snova“, Natašom Pavlović. Njih dvoje su se venčali 2001. godine, a u braku su proveli četiri godine nakon čega su se razveli. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, o čemu najbolje svedoče i projekti na kojima su zajedno sarađivali nakon razvoda.

Zatim je usledila borba sa malignim kancerom jednjaka i želuca koja se posle duge bitke završila pobedom, ali i smrt oca koja je ostavila prazninu u njegovoj duši.

- Bolest jednjaka je, kažu mnogi, nemogućnost da se pomiriš sa nepravdom. Nepravda bilo koje vrste mnogo me boli, kao i nemoć. To su dve stvari u životu koje ne podnosim - ispričao je Marko te 2008. godine nakon višesatne operacije. On je tada imao 36 godina i želja za životom pobedila je opaku bolest.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Živić

Kao član dramskog pozorišta u Beogradu glumio je u predstavi „“Sviraj to ponovo“, „Ne igraj na Engleze“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Delirijum tremens“… Pojavio se i u drugim projektima kao što je: „Montevideo, Bog te video“, „Folk Lepi Lukić“…

Marko je osvojio mnogo nagrada, a već se duže vreme bavi humanitarnim radom. Jednom je vodio i kviz „Zdravo Evropo“ koji je trajao 5 ciklusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija