• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso

09.10.2021

14:16

OVO JE NOVA DEVOJKA NENADA MARINKOVIĆA GASTOZA?! Obline kao kod Kim Kardašijan, a tek da čujete koliko godina ima!

Estrada

OVO JE NOVA DEVOJKA NENADA MARINKOVIĆA GASTOZA?! Obline kao kod Kim Kardašijan, a tek da čujete koliko godina ima!

Podeli vest

Nenad Marinković Gasttozz važi za velikog zavodnika na našoj domaćoj sceni, i momka koji itekako voli da menja devojke, a izgleda da mu je jedna crnka već duže vreme "zarobila " srce, ali da je dogovor između njih dvoje da svoju ljubav drže dalje od medija i javnosti.

Kako ekskluzivno saznajemo, devojka koja je zakupila njegovu pažnju zove se Ana, ima 23 godina, živi u Kanadi i studira, a poreklom je iz Srbije.

Foto: Printscreen You Tube AmiG Show

 

Međutim, ceo tok njihovog upoznavanja je itekako zanimljiv, obzirom da su se upoznali u klubu kada je nastupao pevač Vuk Mob, i kada je pomenuta Ana sa svojim prijateljicama ostala do kasnih sati.

- Ana je sa svojim drugaricama iz Kanade odlučila da obilazi države Evrope i da izlaze po raznim klubovima. Na jednom prestoničkom klubu otišle su da se provedu uz Vuka Moba, i tada se slučajno upoznala sa Gastozom. Razmenili su kontakte telefona, učestalije su se čuli i već su krenuli u neku vrstu romanse. - navodi za Espreso izvor blizak devojci.

Foto: printscreen

 

Inače, kako kaže izvor, neprestana viđanja, dopisivanja, zajednički izlasci i boravljenje kod njega u stanu su postali kontinuirani, tako da je devojka zbog njega odlučila da produži boravak u srpskoj prestonici, iako joj je već bilo vreme da se vrati u inostranstvo.

U prilogu ispod možete pogledati snimke, na kojima se jasno vidi "novopečeni par" u prisnom odnosu, a isto tako i snimke gde su zajedno na svadbi Gastozovog prijatelja, a u jednom trenutku ga je ona snimala i napisala "Moja ljubav".

- To sve je postalo toliko ozbiljno, do te mere da je ona zbog njega ostala u Beogradu, a trebala je već da se vrati u Kanadu, kada i njena prijateljice. Zajedno su bili čak i na venčanju Gastozovog dobrog prijatelja, koji snima sve njegove spotove u poslednje vreme. - otkriva izvor.

Foto: printscreen

 

- Pre par dana su bili čak i zajedno na nastupu Šaka Polumente i ona i sada boravi kod njega u stanu, međutim strogo se drže teze da ništa ne sme da procuri u javnost. - govori izvor.

Da se između njih dešava nešto, da su zaista bliski i da se već duže vreme viđaju, u prilog govori i njen selfi upravo iz njegovog stana, gde se jasno vide i patike koje on nosi, ali i sve ostalo gde se i sam pevač neretko fotografiše.

Foto: printscreen

 

GASTOZ SE PROVODI I UŽIVA

Gastoz se javio u vidno dobrom raspoloženju i prokomentarisao celo saznanje na sebi svojstven način : - "Ljubi brat" , to mi je sestra od tetke".

Tako da nije želeo dalje da komentariše, ali se sve vreme smejao i ni u jednom trenutku nije demantovao saznanja, tako da je ostalo otvoreno pitanje da li se pevač najzad skrasio pored atraktivne crnke ili je u pitanju samo prijateljski odnos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15