• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.10.2021

22:14

LEPA BRENA OSTAJE BEZ POLA MILIONA EVRA?! Pevačicu i njenog supruga TUŽIO KUM sa kojim imaju privatni biznis!

Estrada

LEPA BRENA OSTAJE BEZ POLA MILIONA EVRA?! Pevačicu i njenog supruga TUŽIO KUM sa kojim imaju privatni biznis!

Podeli vest

Lepa Brena i Boba Živojinović završili su na sudu i to po tužbi njihovog porodičnog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, a koja se tiče zajedničkog biznisa - proizvodnje vina.

Saradnik pevačice i teniskog asa ne želi više da sarađuje sa njima, zbog čega potražuje svoj udeo koji navodno iznosi čak pola miliona evra.

Foto: Privatna arhiva

Brena i Boba

Brena i Boba su još 2018. godine zajedno sa kumom pokrenuli biznis proizvodnje belog vina, a po svemu sudeći, posao je dobro krenuo i nisu puno čekali na prvu zaradu. Osim prodaje, ubrzo su počeli da učestvuju i na raznim festivalima namenjenim napicima od grožđa i da osvajaju priznanja, što je pomoglo da se njihov biznis još više i brže razvije u narednom periodu.

Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni, pa su imali pregršt novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu dopale Vinciću pa im je sugerisao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice. Kum im je predložio kompromis, ali Živojinovići nisu pristali, zbog čega je on rešio da izađe iz biznisa. Tada je tražio da mu isplate sve što je do tada uložio, oko pola miliona evra, piše "Kurir".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa Brena

Nije poznato kada će imati prvo suočavanje, ali pevačica i teniski as su spremni da se bore do kraja. Podsetimo, Boba i Aleksandar su započeli biznis pre tri godine, a Živojinović je o kumu uvek pričao u superlativu.

- Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali kumovi, moj sin Stefan je krstio njegovog sina, a on je izuzetno vredan čovek i možda je najveći proizvođač na ovim prostorima. Od kumstva smo počeli da pravimo zajedničko vino. Vrlo smo prepoznatljivi na našem tržištu, ne samo Srbije, već Crne Gore i Hrvatske. Ima nas i u Sloveniji - ispričao je Boba tokom promocije vina, a potom je otkriveno da su u Divošu kupili zemljište od 1.53 hektara.

Foto: informer.rs

Lepa Brena

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naši

pre 2 godine

Što se tiče FAHRETE suza mi suzu stiže, kako li će da vrati dug??? Organizujete grupu pa da skupimo pare. Bila je dobra kokara greota da se pati...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija