• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

14.11.2021

12:17

OVAKO IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE KUŽET + Lepa Brena joj bila KUMA na venčanju, RAZVELI se nakon GODINU DANA BRAKA! /FOTO/

Marko Đoković

Estrada

OVAKO IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE KUŽET + Lepa Brena joj bila KUMA na venčanju, RAZVELI se nakon GODINU DANA BRAKA! /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju.

Ipak, gotovo niko ne zna da je voditeljka pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim je takođe ima dečaka, koji se zove Andrija.

Po pisanju domaćih medija, kuma na prvom venčanju bila joj je folk zvezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju  - izneo je tada izvor blizak voditeljki tada.

 

 

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima:

- Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete - rekla je Sanja Kužet i dodala:

Foto: printscreen

Sanja Kužet

- Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija