• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.11.2021

09:06

KIJA KOCKAR TUŽILA MALOLETNIKA! Pevačica poludela kada je videla na koji način koriste njeno ime i prezime! /FOTO/

Estrada

KIJA KOCKAR TUŽILA MALOLETNIKA! Pevačica poludela kada je videla na koji način koriste njeno ime i prezime! /FOTO/

Podeli vest

Kristina Kija Kockar našla se u neprijatnoj situaciji, kada je izvesna osoba na društvenim mreža skupljala pare u njeno ime, navodno za njen novi album.

Naime, na Fejsbuku se pojavio post u kom piše, kako je Kija potrošila pare na novu nekretninu u Tusrkoj, te sad admin tog profila pod imenom "Kijaa Kockarr", skuplja pare za njen naredni album.

- Narode, skupljam Kiji Kockar pare za album, ostala je bez para jer je sve dala za nekretninu u Turskoj. Ko koliko može. Ona nema nastupe - pisalo je u objavi.

Foto: printscreen

 

Kada je saznala za prvaru na pomenutoj društvenoj mreži, Kockareva je rešila da se razračuna sa osobom koja stoji iza svega ovoga, a to je i javno podelila na svom Instagram profilu.

- Viđaju me u VTK i policiji. Nego, A.H. (17), koji živi u Novom Sadu, biće prijavljen za iznudu novca u tuđe ime. Ide krivična. Jadan da sa 17 godina više nikad nema pravo na vizu - napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen

 

Inače, o Kijinoj nekretnini u Tusrkoj mnogo se pisalo u medijima, a i ona sama je potvrdila da je izdvojila pare za ovu investiciju.

- Da, kupila sam i išla sam sad samo zbog toga do Turske na dva dana, odmah posle Amerike i premorena sam. Tamo je prelepo, već sam i letovala tamo u istom tom mestu i imam samo lepa sećanja. To je prelep primorski grad koji poseduje sve. Jako sam srećna jer nisam ni sanjala da ću nekad biti u takvoj mogućnosti - pohvalila se Kija za Pink.rs nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija